Vacante

#calatorii #servetele umede #machiaj natural #look fresh #sfaturi calatorii

Cum sa ai un look fresh atunci cand calatoresti

Sa iti mentii look-ul fresh in timpul calatoriilor, in special daca mergi la o intalnire de afaceri sau sa iti intalnesti partenerul pare o misiune imposibila. Insa, celebritatile reusesc sa faca asta de fiecare data si par ca scoase din cutie la aterizarea pe aeroport. Sigur, ele calatoresc impreuna cu o intreaga echipa de makeup artisti, insa si ele recurg la diverse trucuri pentru a-si pastra look-ul fresh pe perioada calatoriei. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti mentii look-ul proaspat atunci cand calatoresti:

 

1. Opteaza pentru un machiaj natural

Daca pleci in calatorie cu avionul este bine sa optezi pentru un machiaj cat mai natural, pe care sa il realizezi cu farduri deschise la culoare, deoarece ar putea sa se intinda, iar daca folosesti nuante inchise acestea vor fi si mai inestetice. De asemenea, trece peste etapa aplicarii fondului de ten si utilizeaza doar primer si o pudra translucida, pentru a nu-ti incarca tenul.

Foloseste balsamurile de buze in nuante nude, in locul rujurilor colorate, deoarece acesta iti vor hidrata mai bine buzele.


2. Foloseste spray-ul de nas si picaturile de ochi

In calatoria cu avionul este important sa nu iti uiti spray-ul de nas pentru lubrifiere si picaturile de ochi. Aerul din avion iti poate usca mucoasa nazala si iti poate face ochii rosii, mai ales aca ai alergii sau esti putin racita.


3. Nu uita servetele umede

Servetele umede sunt indispensabile intr-o calatorie. Acestea te ajuta sa iti reimprospatezi machiajul si sa stergi eventualele modificari ale machiajului. Dupa ce ti-ai inviorat tenul cu aceste servetele, aplica din nou pe buze putin balsam de buze si rimel. De asemenea, nu uita sa iti pui in geanta si o mostra de parfum, pentru a indeparta mirosul de avion.


4. Ia-ti o bluza de schimb

Daca pleci intr-o calatorie scurta, care dureaza doar o zi, nu uita sa iti pui in geanta si o bluza de schimb. Pot aparea cazuri neprevazute. O poti pata cand mananci sau poti sa o rupi, de aceea este bine sa fii precauta.

Sursa foto: pet360.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea