Vacante

#cazare munte #cazare busteni # statiunea busteni

Ce trebuie sa stii cand cauti cazare in Busteni

Busteni este una dintre cele mai populare statiuni montane de pe Valea Prahovei. Aflata la mai putin de 40 km departare de Brasov, statiunea ofera turistilor o panorama spectaculoasa asupra muntilor Bucegi. Cei care vin aici gasesc o gama diversificata de oferte de cazare.

In Busteni, turistii gasesc cazare in hoteluri, vile, pensiuni, case private, cabane etc. Iata in continuare ce trebuie sa stii cand cauti cazare in Busteni:

1 Cazare in Bucegi: amplasare

In centrul statiunii, turistii sunt aproape de cele mai importante facilitati si servicii ale statiunii. Cei care stau in centrul statiunii Bucegi gasesc cazare la hotel si pensiuni. Se poate sta, de exemplu, intr-un hotel de 3 stele la 160 lei camera pe noapte.

Cei care doresc un loc mai linistit pot alege un hotel, o vila sau o pensiune din apropierea statiunii, in extremitatile sale. Astfel, se poate sta, de exemplu, intr-o vila in Poiana Tapului, la 150 lei camera pe noapte.

Turistii care vin in Bucegi pentru schi gasesc unitati de cazare aflate in apropierea principalelor partii. Astfel, se poate sta, de exemplu, intr-o vila de 3 stele aflata la 150 metri de partia Kalinderu. Alte unitati de cazare se afla in apropierea garii din statiune.

2 Cazare in Bucegi: servicii importante

Aproape toate formele de cazare asigura servicii de baza precum baie in camera sau incalzire cu centrala, insa numai in unele locuri exista loc special amenajat pentru parcare. In unele cazuri, camerele au bai dotate cu cada cu hidromasaj.

Cele mai multe pensiuni si vile asigura turistilor accesul la bucatarie pentru pregatirea mancarii. In plus, cam peste tot exista curti cu foisor si gratar unde se poate sta in timpul liber si se pot organiza petreceri barbeque.

Camerele sunt dotate cu tv cablu si internet wireless. In ceea ce priveste internetul, insa, trebuie intrebat care este viteza maxima deoarece la munte internetul poate functiona mai slab.

Cei care vin la schi pot alege un hotel sau o pensiune unde se ofera loc special de depozitare a echipamentului sportiv.

3 Oferte de timp liber in Bucegi

Din serviciile hotelurilor si pensiunilor din Busteni fac parte si activitati optionale de petrecere a timpului liber, precum: ATV, plimbare cu sania trasa de sai sau in caruta, calatorii of-road pe trasee montane, vizite la vechi gospodarii taranesti sau la stana, excursii tematice, tenis, fitness etc.

Sursa foto : wikitravel.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea