Vacante

#plaje # plaje celebre #cele mai frumoase plaje

Cele mai impresionante plaje din lume

Plajele sunt obiective turistice in sine, iar cele mai frumoase dintre ele sunt adevarate izvoare de inspiratie. Diversitatea peisajului, clima placuta, apa limpede si, in unele cazuri, facilitatile sunt cateva dintre atributele celor mai bune si mai frumoase plaje din lume.
 

La Minitas Beach, Republica Dominicana


La Minitas Beach este o plaja izolata din La Romana, Republica Dominicana, recomandata celor care prefera sa descopere locuri noi, ascunse, diferite de obiectivele foarte frecventate. Turistii pot beneficia de un masaj chiar pe plaja si pot lua masa la unul dintre restaurantele de aici.

Sursa foto : cdvillas.com


White Beach, Philippine


White Beach este o plaja din Insula Boracay, in Philippine, celebra pentru nisipul ei alb. Plaja este considerata unul dintre cele mai exotice destinatii de vacanta din lume. Perioada recomandata pentru vizita este intre septembrie pana in iunie. In aceasta perioada temperaturile sunt medii, ploua putin si se simte o briza din est.

Sursa foto: bugbog.com


South Beach, Florida

South Beach este una dintre cele mai cunoscute plaje din Statele Unite si din lume. Aflata in Miami, South Beach este o destinatie in care oamenii merg sa fie vazuti si in care din cand in cand poate fi intalnita si o vedeta. Petrecerile, statul la soare si sporturile specifice plajei sunt principalele activitati.

Sursa foto: destination360.com

Red Beach, Santorini


Pe insula Santorini se afla una dintre cele mai interesante plaje de culoare rosie, numita Red Beach tocmai din cauza culorii sale. Aflata in Akrotiri, plaja greceasca are o culoare rosiatica din cauza rocilor de origini vulcanice. Pentru a ajunge pe Red Beach, fie se coboara timp de 10 minute, fie se vine de pe mare.

Sursa foto: beachdo.com

Tulum Beach, Mexic


Tulum Beach este o plaja din Tulum, in apropiere de Cancun. Plaja este cautata de cei care isi doresc sa mearga intr-un loc mai linistit si mai putin frecventat de turisti. Din Tulum se fac excursii spre siturile arheologice mayase.

Sursa foto: travelhunters.com.au

Ipanema Beach, Brazilia


Ipanema Beach este una dintre cele mai frumoase plaje din lume gratie amplasarii sale. In zare se profileaza Dois Irmaos, cei doi munti "frati". Plaja lunga si lata este strajuita de cladiri, turistii avand la dispozitie beneficiile plajei si pe cele ale orasului simultan. Pe plaja se practica multe sporturi. Ipanema Beach este cea mai sexi plaja din lume, conform Travel Channel.

Sursa foto: cache2.allpostersimages.com


Sursa foto principala: top2best.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea