Vacante

#ce sa nu uiti? #franta #autocar

Ce sa nu uiti cand pleci cu autocarul in Franta?

Te-ai decis de curand sa pleci in Franta cu autocarul si nu stii ce sa iei cu tine? Ei bine, cand optezi pentru curse internationale autocar, trebuie sa ai in vedere doua aspecte. In primul rand, trebuie sa iei cu tine lucrurile esentiale pentru orice calatorie, care iti pot fi oricand de folos, indiferent de circumstante, dar si cateva lucrurile care au rolul de a-ti face calatoria mai confortabila.

Cu siguranta nu e o noutate faptul ca optand pentru curse autocar Franta vei parcurge sute de kilometri pana la destinatia finala, iar durata calatoriei va depasi 20 ore. Daca vrei sa-ti faci sederea in autocar mai confortabila, hai sa vedem care sunt lucrurile pe care le poti pune in bagaj:

Perna de gat

Este compacta, usoara si foarte folositoare pentru cursele de lunga durata. Te ajuta sa mentii o pozitie a spatelui cat mai corecta si este un bun sprijin pentru cap. Te va ajuta sa stai pe scaunul din autocar mai confortabil si sa te odihnesti mai bine atunci cand te simt extenuat.

Un gadget cu conectare audio

Cu siguranta vei avea la tine un telefon, o tableta sau un laptop ceva mai mic. Insa nu uita castile acasa! Vei putea viziona pe durata calatoriei un serial, poti asculta muzica fara sa ii deranjezi pe ceilalti pasageri sau poti asculta podcast-urile oamenilor pe care ii apreciezi. In alta ordine de idei, orice gadget conectat la casti ai avea cu tine, nu vei simti atat de mult orele multe pe care le vei petrece in autocar. In plus, nu tot drumul strabatut va avea peisaje impresionante pe care sa le admiri.

Apa si mancare

Pe parcursul unei curse internationale cu autocarul cu siguranta vei avea nevoie de multa apa pentru hidratare si de mancare. Nu uita sa pui in bagaj cel putin o sticla de apa, cateva sandwich-uri pe care sa le mananci atunci cand autocarul face pauza si cateva gustari. Pentru un boost de energie, adauga in bagaj si cateva fructe.

Daca cele mentionate mai sus sunt ideale pentru confortul tau, cele ce urmeaza sunt absolut obligatorii sa le pui in bagaj. Asadar, nu uita de:

Buletin/Pasaport

Cu oricare din cele doua documente te vei identifica atunci cand situatia o cere. De altfel, buletinul sau pasaportul iti va fi solicitat la iesirea din tara. Cu siguranta, n-ai vrea sa te intorci din drum!

Cardul si portofelul cu bani

Ia-ti cu tine cardurile si portofelul cu bani. De altfel, ar fi indicat sa faci o conversie pentru o parte din bani. Moneda Frantei este euro, iar peste tot unde vei plati vei folosi aceasta valuta. Sau poti folosi cardul pentru plati, insa ai grija la comisioanele percepute.

Cu siguranta lista lucrurilor necesare pentru calatoriile in Franta nu se limiteaza la atat. Insa restul obiectelor au importanta medie. Cel mai important sa ai cu tine atunci cand pornesti cu autocarul in Franta sunt actul de identitate, bani in numerar sau pe card si cateva esentiale pentru drum.\

FOTO: romfour.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea