Vacante

#vacanta #costuri #8 martie #1 martie

Cat te costa vacanta de 1 Martie si 8 Martie in 2012

Luna martie constituie o ocazie potrivita pentru o scurta escapada de primavara. Cei care nu au fost plecati in iarna 2012 sau care isi doresc o vacanta romantica au posibilitatea sa mearga de 1 Martie sau 8 Martie intr-una dintre cele mai frumoase destinatii pentru aceasta perioada.


Viena, relativ ieftina si mereu la moda


Viena este o destinatie pentru tot anul, insa din primavara temperaturile sunt suficient de placute incat sa strabati orasul pe jos. Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul sau Primaria sunt cateva dintre principalele atractii turistice , potrivite pentru un tur pietonal.

O vacanta de 5 zile in Viena, de 1 Martie, costa 290 euro de persoana. In pret este inclus si biletul de avion.


Florenta pentru o primavara culturala


Florenta este unul dintre cele mai frumoase orase ale Italiei, fiind comparata cu un muzeu in aer liber . In primavara sunt mai putini turisti si ai posibilitatea sa-ti planifici un program cultural , cu vizite la galerii si muzee. Un pachet de vacanta de 4 zile costa de la 300 euro de persoana, pret in care este inclus si biletul de avion.


Shopping in Istanbul de Ziua Femeii


Istanbulul este o destinatie de vacanta pentru tot anul. In primavara, ca si in toamna, temperaturile sunt placute, mai ales pentru plimbari cu vaporasul pe Bosfor sau tururi pietonale in Palatul Topkapi. Bazarul Egiptean si Marele Bazar, dar si alte zone comerciale constituie atractii importante pentru amatorii de cumparaturi. O vacanta de 5 zile costa 275 euro de persoana, pret in care este inclus si biletul de avion.


1 Martie si 8 Martie in Romania


In Romania, cele mai potrivite destinatii pentru o vacanta la inceput de primavara sunt statiunile montane si cele balneare. La Baile Herculane, un pachet de 2 nopti costa 220 lei, in timp ce unul de 3 nopti costa 300 lei de persoana. Hotelieri si proprietarii de pensiuni includ in ofertele de 1 Martie si 8 Martie mese festiva pentru turiste si sedinte de masaj.

Cei care opteaza pentru Valea Prahovei gasesc oferte de cazare in hoteluri, vile si pensiuni. Un minisejur de 2 nopti platesti 175 lei la pensiune. Pe langa cazarea de 2 nopti cu mic dejun, pretul asigura o cina speciala, cu preparate traditionale si o sticla de vin in camera.

Sursa foto: hotels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea