Vacante

#turisti #hotel #bagaje #aeroport #obiecte uitate

10 lucruri ciudate lasate in urma de catre turisti

Cei mai multi turisti isi uita lucrurile acasa, lucru de care isi dau seama abia cand sunt in avion sau cand ajung la destinatie, insa mai exista si acei turisti care isi uita lucrurile, de obicei obiecte neobisnuite, ciudate, in aeroport sau in camera de hotel.

Iata cateva dintre cele mai bizare lucruri uitate de catre turisti in locurile pe care le viziteaza.


1. Poster in marime naturala cu Kate Middleton

Este neasteptat, insa exista fani atat de inflacarati ai Ducesei de Cambridge, incat o iau cu ei peste tot. Acesta a fost si cazul unui turist in camera caruia s-a gasit un poster in marime naturala cu Kate Middleton.


2. O gradina botanica

Reprezentantii unui hotel din Doha, Qatar, au declarat ca au gasit in camera unui oaspete, o adevarata gradina botanica.


3. Placa dentara

Cameristele de la hotelurile Premier Inn si Royal Cliff au gasit, in nenumarate randuri, placi dentare uitate acolo de catre oaspeti.


4. Broasca testoasa

Un alt turist si-a adus cu el,in vacanta, broasca testoasa, insa a uitat sa o mai ia acasa. Menajerele au gasit broasca, i-au dat un nume si i-au cumparat si un companion.


5. Bagaje

In aeroportul din Miami raman anual cate 500 de bagaje si foarte putine dintre acestea sunt revendicate.


6. Uniforme

Printre bagajele pierdute, reprezentantii aeroporturilor au gasit uniforme de calugarite si stewardese.


7. Rochie de mireasa

O menajera a unui hotel din Maldive a gasit o rochie de mireasa, care nu a fost revendicata niciodata.


8. Bani

O menajera a hotelului Jumeirah Lowndes din Londra a gasit 500 de lire sterline intr-o camera. Reprezentantii hotelului l-au cautat pe oaspete pentru a-i inapoia banii, insa aceasta a fost impresionat de corectitudinea menajerei si a decis sa ii lase acesteia toata suma de bani, drept rasplata.

Intr-un alt caz, un turist a uitat in aeroport o geanta cu aproape 13.000 de dolari, care nu a fost revendicata. Dupa o perioada de timp banii au fost donati catre oamenii nevoiasi.


9. Un picior

Dupa o vacanta in Texas, un turist a parasit camera de hotel fara sa isi mai ia cu el si proteza pentru picior. In urma unei mici invetigatii s-a descoperit ca aceasta proteza era de fapt rezerva si ca oaspetele mai avea alte doua bucati.


10. Bilete la Jocurile Olimpice

Un barbat a uitat in camera de hotel doua bilete la finala Jocurilor Olimpice. Pretul celor doua bilete depasea 1600 de lire sterline.

Sursa foto: flickr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea