Umanitar

# campanie de fundraising #ucraina #donatii

#All4Ukraine – campanie de fundraising si donatii demarata de tinerii din Bucuresti

Editura DPH se alatura campaniei #All4Ukraine - Toti pentru Ucraina – demarata de Uniunea Studentilor din Romania, in parteneriat cu Rotary Club Cismigiu si Asociatia Frends - si invita romanii sa doneze bunuri si alimente pentru refugiatii din Ucraina. Acestea se colecteaza zilnic la punctul amenajat special langa Casa de Cultura a Studentilor, din Calea Plevnei nr 61, din Bucuresti. De asemenea, pentru a realiza transportul sau achizitia de medicamente si produse de stricta necesitate, este necesar si sprijin financiar, astfel ca romanii care isi doresc sa doneze o pot face aici:  - gogetfunding.com/toti4ucraina.

“Este un moment de cumpana in istoria lumii si nu putem ramane simpli spectator ai tragediei ce se desfasoara la cativa kilometri distanta si chiar sub ochii nostri, prin marturiile miilor de copii si mame ce ne-au trecut pragul. Evenimentele din aceste zile vor avea un impact pe termen lung, indiferent de durata conflictului armat, si ne dorim sa fim alaturi de cei in nevoie, prin donatii de obiecte de necesitate, alimente, resurse si materiale educationale pentru copii si nu numai. Prin urmare, lansam un apel la solidaritate si-I invitam pe toti cei ce pot, sa ajute. Vor oferi nu doar sprijin, ci si alinare, dar mai ales speranta”, a precizat Florentina Ion, fondator Didactica Publishing House (DPH).

Refugiatii au nevoie mai ales de haine, produse de igiena personala, produse pentru nou-nascuti, haine pentru copii de toate varstele, jucarii, alimente neperisabile, masti chirurgicale, dezinfectanti, medicamente de uz larg. Bucurestenii care vor sa fie alaturi de oamenii care au parasit zona de conflict si s-au refugiat in tara noastra, pot ajuta cu donatii. Programul centrului este de luni pana duminica, intre 9:00 la 20:00. Centrul de colectare pentru donatii se afla pe strada Plevnei, numarul 61, in incinta fostului Silver Church (Preoteasa), langa Casa de Cultura a Studentilor.

Cum poti sprijini financiar

Voluntarii au creat o platforma speciala online si pentru sustinere financiara. Sumele stranse vor contribui la achizitia de medicamente necesare, daca procurarea acestora nu poate fi facuta pe baza de donatii. Romanii care doresc sa contribuie financiar o pot face pe platforma gogetfunding.com/toti4ucraina.

„Suntem in serviciul oamenilor care au nevoie de ajutor, de aceea ne-am alaturat acestei campanii organizate de tineri si studenti din Bucuresti. Oamenii fug de razboi, iar romanii au raspuns cu empatie inca din primele zile. Credem ca impreuna putem face lucruri mai mari pentru o cauza atat de importanta, iar dovada sta faptul ca inca din primele zile multi oameni si-au dorit sa ajute si multe organizatii non-guvernamentale au rezonat si ni s-au alaturat. In aceasta perioada refugiatii vin in numar din ce in ce mai mare, iar nevoia de alimente, haine sau paturi creste direct proportional, tocmai de aceea trebuie sa ne amintim ca suntem #ALL4UKRAINE”, a adaugat Andrei Botez, reprezentant Rotary Club Cismigiu.

Unde poti dona sange

Cauzei lansate de Asociatia Frends pentru Dezvoltare Bucuresti, Uniunea Studentilor din Romania, Rotary Club Cismigiu, s-a alaturat si Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, care, prin voluntari ai campaniei „Doneaza Sange! Fii Erou!” se implica activ in ajutorul donatorilor de sange de la centrele de transfuzie sanguina din Capitala.

Studentii vor ajuta personalul medical al Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti acolo unde este nevoie, dar vor contribui si la fluidizarea fluxului de donatori. Cei care doresc sa doneze sange o pot face si la Spitalul Universitar Bucuresti sau Spitalul Militar Central, pentru a ajuta victimele din Ucraina. De asemenea, donatorii de sange pot opta si pentru donarea bonurilor de masa primite in urma transfuziei, pentru a achizitiona hrana refugiatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Top

Cauta-ti perechea