Stiri bizare

#anul 5000 #calator in timp #calatorie in timp #viitor

Un barbat care sustine ca a venit din viitor, a aratat lumii o fotografie facuta in anul 5.000. Vestile nu sunt bune pentru omenire

Un barbat, cunoscut doar sub numele de Edward, sustine ca are dovezi ca oamenii nu mai sunt pe uscat dupa ce spune ca a calatorit in timp, in timp ce lucra intr-un laborator din Los Angeles. Acesta sustine ca are dovezi fotografice din anul 5.000 - si nu sunt vesti bune pentru omenire.

 

"Calatorul in timp", cunoscut doar sub numele de Edward, a dezvaluit o privire infricosatoare asupra viitorului omenirii. El apare tinand in mana o fotografie care se pretinde ca arata viata intr-un oras subacvatic, despre care se crede ca este Los Angeles, cu 3.000 de ani in viitor.

Edward, care a fost blurat si i s-a schimbat vocea pentru ca nu doreste sa fie identificat, sustine ca a facut parte dintr-un experiment ultrasecret in 2004. Acesta a insemnat ca a fost capabil sa calatoreasca in timp, sustine el, si a reusit sa obtina cateva dovezi fotografice a ceea ce a vazut.

Edward, despre care se crede ca a fost filmat intr-un parc din Armenia, spune ca lucra intr-un laborator din Los Angeles cand i s-a dat sarcina de a calatori in timp si de a face fotografii. El a declarat pentru Yahoo News: "Stateam pe o platforma uriasa de lemn. Nu doar eu, casele, cladirile, bineinteles, toate facute din lemn. Si dupa aceea, mi-am dat seama ca era acelasi oras, Los Angeles, dar sub apa".

Edward sustine ca oamenii au fost nevoiti sa traiasca sub apa atunci cand calotele de gheata s-au topit din cauza incalzirii globale.

Noah, un alt calator in timp

Un alt barbat care pretinde ca este un calator in timp din anul 2030 a facut cateva predictii surprinzatoare despre ceea ce va aduce viitorul. Barbatul, cunoscut doar sub numele de Noah, a sustinut ca este din viitor si ca isi risca viata spunandu-le celor din prezent ce le rezerva viitorul.

Intr-un nou interviu acordat gazdelor de radio australiene, Kyle si Jackie O, Noah a facut o afirmatie surprinzatoare, sustinand ca singura nepoata a lui Martin Luther King Jr, Yolanda Renee King, va fi presedintele Statelor Unite in 2030. El a declarat pentru postul de radio din Sydney ca: "Este nepoata lui Martin Luther King Jr. Va avea 21 de ani la momentul respectiv, dar au adoptat o noua lege care, practic, face ca presedintele sa poata fi mai tanar."

Potrivit legii din SUA, in momentul de fata presedintele nu poate fi mai tanar de 35 de ani.

FOTO: freepik.com, mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea