Stiri bizare

#studiu sexualitate #ex #studiu sex # top sex tari

Campionatul Mondial al sexului! Cine sunt numarul 1 in dormitor

Un studiu desfasurat in 30 de tari a aratat ca media numarului de parteneri pe care ii are o persoana in viata este intre unu si opt. Dintre toata popoarele, englezii si grecii sunt cei mai "iubareti".

Desi nu se pot lauda cu multe performante in fotbal, acestia se lauda cu o viata sexuala fericita, in proportie de peste 25%. Indeaproape sunt in clasament si japonezii si chilienii.

In ceea ce priveste rezistenta in dormitor, brazilienii sunt campioni. Desi au pierdut ieri in fata Olandei, ei se pot bucura cu o medie de 46 de minute rezistenta in dormitor, adica mai mult decat o repriza regulamentara de meci. Australienii sunt la polul opus, media nationala fiind de 10 minute pe partida de sex. In schimb, astralienii, alaturi de belgieni, sunt printre cei mai fideli din lume.

La capitolul numar de parteneri sexuali, 26% dintre neutrii elvetieni se lauda cu peste 20 de parteneri, iar englezii si grecii ii urmeaza la doar un procent distanta in aceasta statistica.

Francezii, repetenti la Mondialul de fotbal, sunt campioni la inselat. Un procent uimitor, de 75%, a recunoscut ca au inselat macar o data in viata. La "simulari" in dormitor, latino-americanii par sa fie cei mai teatrali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea