Pentru el

#echipamente de lucru # echipamente protectie

Echipamente de protecție de foarte bună calitate!

Protecția eficientă în timpul muncii este foarte importantă. Accidentele de muncă pot apare în orice moment și pot fi foarte grave. Companiile profesioniste și-au îndreptat de mult timp atenția către firmele cu experiență care comercializează echipamente de protecție de foarte bună calitate, fabricate în conformitate cu standardele europene actuale.

Esafe.ro este una din aceste companii la care puteți apela cu încredere dacă intenționați să reînnoiți echipamentele vechi de protecție sau dacă dezvoltați compania.

Gama de echipamente de lucru comercializată de acest magazin online este foarte diversificată și variată. Este un avantaj important deoarece aveți ocazia să cumpărați dintr-un singur loc aproape toate categoriile de echipamente. Costurile vor fi mai mici și timpul alocat pentru realizarea achiziției va fi mult mai redus.

Oferta Esafe.ro include produse fabricate de către companii recunoscute în întreaga lume pentru calitatea și siguranța lor: DuPont, Panda, Free Hand, CERVA, Australian Line, etc.

Produsele pot fi comandate și în cantități mari. Comenzile se fac online, plata se poate face cu cardul sau ramburs în momentul în care veți primi coletul. Orice produs poate fi returnat dacă nu este la nivelul așteptărilor dumneavoastră, respectând condițiile impuse de către companie, bineînțeles.

Echipamente pentru protecția capului

Pentru persoanele care lucrează la înălțime sau pentru cele care lucrează în medii periculoase care pot afecta capul, în special, Esafe.ro vă pune la dispoziție următoarele echipamente de protectia muncii moderne: căști de protecție, măști de protecție, ochelari, protecție auditivă și echipamente pentru protecție respiratorie.

Cască de protecție Centurion NEXUS CORE

Pentru acest tip de echipament sunt disponibile mărimile 51-63. Casca aceasta de protecție este realizată din material de tip ABS. Fixarea se face în 6 puncte. Are o rezistență foarte bună, armătura de fixare fiind de tip LDPE. Este o cască de protecție care rezistă inclusiv la stropi de metal topit. Produsul este recomandat a fi folosit timp de 5 ani. Este fabricat conform standardelor europene EN 397.

Prețul produsului în acest moment este de doar 169.35 de RON, fără TVA.

Casca de protecție dublată Schuberth EUROGUARD K

Este un model de cască de protecție dublată foarte modern care prezintă o rezistență crescută la impactul lateral. Design-ul este foarte modern, spațiul frontal este foarte mare și permite imprimarea cu ușurință a logo-urilor.

Materialul din care este realizată este de tip HDPE. Este fabricat în conformitate cu standardele EN 397 si poate fi de culori diferite: verde, portocaliu, alb, roșu, albastru și galben. Prețul produsului este de 40.80 de RON, fără TVA.

Masca sudură cap heliomată – ARDON

Este un produs de actualitate fabricat din poliamidă conform standardelor EN 379 1/2/1 și EN 175. Este alimentată cu celule solare și baterie litiu. Gradul de întunecare este de 9-13, nuanța este ajustabilă. Pentru acest produs aveți posibilitatea de a comanda ecranul de protecție pentru schimb.

Acestea au fost doar câteva exemple de produse de actualitate pe care le puteți cumpăra chiar în acest moment. Multe produse au acum prețuri reduse. Oferta include multe alte lucruri interesante pe care le puteți vizualiza oricând pe site-ul de prezentare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare