Pentru ea

#rochii maneci bufante #bluze maneci bufante #maneci bufante #moda

Top Trend - maneci bufante in tinutele feminine

Mansoanele bufante revin pe podiumurile de moda si in garderobele fashionistelor din intreaga lume. Aceasta este o propunere pentru femeile care apreciaza elemente puternice si unice in garderoba lor. Cum sa porti haine cu un astfel de accent pentru a arata stilat si cu clasa? Iata cateva idei inspirationale! Maneci bufante si istoria modei

Inainte de a trece la sfaturi practice, merita sa ne amintim ca manecile bufante si-au avut momentul lor in istoria modei de mai multe ori. Ne aduc aminte de romantismul anilor '80 ai secolului XX, dar si de luxul doamnelor renascentiste. Aceasta este o dovada ca moda se intoarce mereu, iar clasicul va fi mereu actual!

Bluze cu maneci bufante

Bluzele cu maneci bufante sunt hitul acestui sezon. Se potrivesc perfect atat cu pantaloni stramti, cat si cu fuste largi. Pentru fanii stilului boho, recomandam combinarea unei asemenea bluze cu o fusta lunga si vaporoasa si cu sandale cu platforma. In schimb, pentru entuziastii solutiilor clasice, recomandam combinarea bluzei bufante cu pantaloni eleganti de tip cigareta si tocuri inalte.

[ELEGANTE SI PENTRU ZI CU ZI - BLUZE DAMA]

Rochii cu maneci bufante

Rochii cu maneci bufante sunt esenta feminitatii. Sunt perfecte pentru iesiri seara sau ocazii speciale. Acestea confera siluetei o usurinta si o eleganta naturala. Pentru a evidentia pe deplin farmecul lor, merita sa alegem accesorii delicate: bijuterii subtile si genti minimaliste.

[FRUMOASE & STILATE ROCHII]

Ce accesorii sa alegi?

Manecile bufante sunt in sine un accent puternic, de aceea merita sa le echilibram cu accesorii discrete. Coliere fine, cercei simpli si bratari minimaliste vor fi completarea perfecta a acestei tinute. Cand vine vorba de incaltaminte, merita sa mizam pe clasic: tocuri, sandale elegante sau balerini clasici.

Pentru cine sunt manecile bufante?

Manecile bufante se potrivesc aproape oricarei femei, indiferent de silueta. Pentru doamnele cu o constructie mai plina, este bine sa acordam atentie materialelor si stilurilor care vor sublinia avantajele figurii, iar pentru cele slabe - modele care vor adauga volum siluetei.

Concluzie

Maneci bufante sunt un trend pe care cu succes il poti integra in garderoba ta. Acestea adauga o nota distinctiva oricarei tinute si reprezinta increderea in sine a fiecarei femei. Totusi, sa nu uitam sa le adaptam la silueta si stilul nostru personal, iar atunci cu siguranta ne vom simti speciale si la moda.

 

MAI MULTE INSPIRATII IN ARTICOL:  Maneci bufante – revolutia stilistica a acestei veri. Indragosteste-te de cele mai la moda croieli!

FOTO: mohito.com/blog/ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare