Pentru ea

Nebunia colantilor modelatori de pe retelele sociale se extinde in offline

Femeile poarta colanti de mult timp, fie ca vorbim de sala de sport sau in viata de zi cu zi, acestia sunt deja ultra-cunoscuti pentru confortul si versatilitatea lor. Dar odata cu lansarea TikTok a explodat un nou trend si odata cu el, parca notiunea de colanti nu mai este atat de banala.

Daca esti utilizator activ de TikTok sau un pasionat de moda, probabil ai avut deja senzatia ca aceste piese efectiv cuceresc lumea. De fapt, la o simpla cautare online gasesti mii de clipurile cu colanti ultra-stramti cu efect de compresie, modelare și push-up, dovada vie ca piesa vestimentara este foarte indragita de femeile din toata lumea.

Ce sunt mai exact acesti colanti modelatori? Ce ii face speciali?

Spre deosebire de colantii clasici, colantii modelatori sunt proiectati cu o caracteristica distinctiva de plisare a posteriorului denumita in termeni populari „scrunch”, oferind un efect de ridicare flatant pentru posterior. Totodata, colantii modelatori evidentiaza formele corpului si confera acea silueta de clepsidra la care visează orice femeie. In zona taliei sunt confectionati, de obicei, dintr-un material mai tare cu efect de aplatizare a abdomenului. Cu alte cuvinte, strange si bombeaza exact acolo unde trebuie.

Tehnologia seamless (fara cusaturi) si de compresie in materie de imbracaminte sport confera siluetei feminine cel mai bun aspect posibil, iar cand depui efort la sala, uneori ai nevoie de un stimul pentru a te face sa te simti mai increzatoare. Indiferent daca ii porti doar la sala sau ii porti si in viata de zi cu zi, o pereche de colanti modelatori vor atrage toate privirile si te vor face sa te simti fabuloasa instant!

De unde ii pot comanda?

Desigur, ii poti comanda la preturi accesibile de pe site-uri straine precum Amazon, dar timpul mare de asteptare, costurile de transport, taxele vamale si bataia de cap nu este pentru oricine, mai ales ca aceste produse au ajuns deja si in Romania.

Magazinul online www.fizion.ro ofera o colectie impresionanta de colanti deja virali pe retelele sociale. In diverse culori vibrante, modele si optiuni de material, colanti luciosi, cu imprimeu simplu sau fenomenalul imprimeu cu aspect de marmura, cu siguranta vei gasi perechea perfecta pentru a-ti completa stilul personal sau garderoba de antrenament.

Asadar, fii pregatita sa cuceresti!

 

FOTO: fizion.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare