Pentru ea

#stil de vedeta #vedeta #vip #monica columbeanu #irinel #moda #frumuseste #fashion #vestimentatie #vestimentar #evolutie

Stil de vedeta: Monica Columbeanu

Casatoria cu Irinel Columbeanu a transformat-o pe Monica Gabor, o fata simpla din provincie intr-un adevarat model pentru tinerele din toata lumea. Astfel, dupa cum ii cerea statul, Monica ar fi trebuit  sa aiba un simt vestimentar care sa inspire celalalte fete.  Insa, lucrurile nu au stat tocmai asa, cel putin la inceput.

In 2005, cand a inceput sa se afiseze la bratul miliardarului Irinel Columbeanu, Monica soca prin tinutele excentrice croite din petice de blana sau piele neagra kitchoasa, tinte si lanturi accesorizate aiurea. Designerii de pe plaiurile autohtone au indurat ce-a indurat ignoranta de care dadea dovada tanara indragostita, pana in momentul nuntii, cand vocea creatorilor de moda a explodat in zeci  si mii de critici si reprosuri la adresa stilului provincial al tinerei.
De exemplu, Catalin Botezatu, unul dintre cei mai avizi critici ai divei, sustinea pe un ton persiflant ca tinutele pe care le-a ales Monica pentru cel ce avea sa fie cel mai mare eveniment din viata ei au fost comune si ieftine.

“Costumatia Monicai a fost nereusita, cu un voal cu sclipici kitschos, facut pe cret, ca la tara. Si rochia mov a fost de-a dreptul comuna, iar pentru pretentiile pe care le-a avut era total nepotrivita”, declara pe atunci designerul Catalin Botezatu.

Nora Balanica, o alta creatoare de moda recunoscuta pe plaiurile mioritice, un pic mai indulgenta cu gusturile Monica, spunea ca tanara de 19 ani trebuie ajutata de un designer si de sotul ei pentru a-si forma un stil.

“Are nevoie de un stilist si de mai multi bani din partea sotului. Irinel trebuie sa se gandeasca la faptul ca Monica este un model pentru tineri, mai ales ca apare des la televizor si ar putea sa-i dea mai multi bani pentru haine”, declara pe atunci Nora Balanica.

 

Monica si-a conturat stilul purtand hainele fostei iubite a lui Columbeanu

 

Si se pare ca sotul ei  a prins mesajul Norei si a ajutat-o… insa cu haine luate de la Gabriela Botezat, fosta lui iubita. 
In vara lui 2004, Irinel Columbeanu a facut o pasiune pentru manechinul de 19 ani, Gabriela Botezat. Frumoasa blonda cu ochii albastri, numita si “Blanche”, i-a luat mintile afaceristului care nu s-a lasat pana nu si-a facut-o iubita. Coplesita cu daruri scumpe precum blanuri, de la case de moda recunoscute, inele pretioase si un Mercedes Benz SLK, Gabriela a fost de acord sa-l insoteasca pe Irinel la toate evenimentele mondene din tara si din afara mai bine de jumatate de an.

In 2005 insa, Blanche a pus capat relatiei. Suparat, celebrul afacerist si-a luat inapoi toate bunurile oferite blondinei din Radauti si dus a fost. A intalnit-o pe Monica Gabor imediat dupa aceea, a luat-o sub aripa lui ocrotitoare si a gasit astfel si rostul hainelor si bijuteriilor scumpe achizitionate cu ceva timp in urma pentru Blanche: i le-a dat Monicai. La acel moment, presa mondena a criticat dur gestul lui Irinel, acuzandu-l ca recicleaza cadourile.

Cu timpul insa apele s-au calmat, Irinel a inteles ca Monica trebuie sustinuta mai mult financiar pentru a-si croi un stil nou si a ajutat-o.  In timp, Monica s-a transformat din pustoaica provinciala confuza din punct de vedere vestimentar, in diva de astazi, ce sta gratios langa jiltul sotului ei.

 

Trasaturi de stil specifice Monicai

 

Monica Columbeanu nu se poate spune ca are un stil clasic , standard. Vedeta prefera sa adopte mai multe viziuni vestimentare si sa urmeze sfaturile stilistilor ghidati de dictonul “hai sa vedem ce se mai poarta”.  Cu toate acestea,  fashionista prin care s-a perindat vedeta , se pot extrage cateva trasaturi specifice divei. Una dintre acestea ar fi mini-urile. Se pare ca Moni a creat o pasiune pentru fustele si rochile foarte scurte si stramte.  Este insa lesne de inteles, atata timp cat vedeta este constienta de trupul ei zvelt si bine sculptat.

Un alt element de stil care pare sa o caracterizeze pe Monica este parul. Pana nu demult, vedeta prefera sa-si poarte frumoasele plete lasate libere pe spate. Fara sa apeleze la vreun coafor sau stilist, diva isi ingrija singura parul, spalandu-l o singura data pe zi si de multe ori uitand sa-l si pieptane inainte sa iasa din casa. Probabil si de aceea si-a atras oprobiul public  si coafura ei simpla si dreapta a fost catalogata drept una demodata si lipsita de stralucire. De altfel, insasi diva, intr-un moment de sinceritate maxima a declarat pentru o publicatie autohtona ca are o tunsoare “plictisitoare”.

“Intotdeauna am avut parul lung. Stiu ca am o coafura plictisitoare, dar ce sa fac? As vrea sa ma tund, dar nu stiu cum, nu stiu la cine sa apelez. Astept propuneri […]Sunt tunsa ca-n epoca de piatra!”, a marturisit Monica pentru ziarul Click!.

Acum insa lucrurile s-au schimbat, diva si-a luat inima in dinti si s-a lasat pe mana unui stilist. Rezultatul a fost pe gustul ei, parul a primit mai mult volum datorita filarii si designeri au consimtit ca experimentul a fost un adevarat succes.

 

Monica Columbeanu – un manechin la mare cautare

 

Pe parcursul sedimentarii relatiei sale cu Irinel si implicit a gusturilor vestimentare, Monica a devenit una dintre cele mai cautate vedete autohtnone pentru publicitate. Astfel, multe prezentari de moda, pictoriale in revista si contracte de imagine i-au ocupat timpul vedetei .

Monica Columbeanu a urcat pe podium pentru colectiile Doinei Levintza, Laurei Olteanu, ale lui Mihai Albu sau Catalin Botezatu. A aparut in pictoriale pentru reviste precum Tango, Unica, Tabu sau Maxim. A realizat un pictorial incendiar pentru o revista din Italia, denumita “Qui” si a primit premiul pentru “Cel mai bun pictorial” si mai nou a fost cooptata pentru un rol intr-un film hollywoodian.

 

 

Evolutia Monicai insa a fost una cu suisuri si coborasuri.  Printre aparitiile rafinate si de bun gust ale vedetei, s-au furisat si mici reminescente din perioada blanurilor, a hainelor de piele cu tinte sau a print-urilor animaliere.
In urma cu trei ani, pe cand se afla intr-un magazin din Paris, Monica Columbeanu si-a pus o geanta Gucci in cap. Diva a justificat aceasta eroare vestimentar, afirmand ca a fost doar o copilarie, stia ca aceea era o geanta si nu o un accesoriu pentru cap dar pur si simplu s-a jucat. Insa, publicatiile autohtone n-au prea crezut spusele acesteia si au luat gestu ein deradere, criticand dur lipsa culturii fashion a Monicai.

 

Monica, un model de stil si pentru Irinel

 

Diva a depasit usor si acest moment penibi, si-a luat in serios rolul de sotie a unui miliardar si a incercat nu numai sa-si contureze ea un stil dar sa formeze si unul de cuplu. Astfel, aceasta l-a cooptat in intentiile ei de maturizare vestimentara si pe sotul ei, Irinel Columbeanu.

Cand a cunoscut-o pe Monica, Iri avea un stil nonconformist cu multe piese ale unor designeri , fiind recunoscut pentru tinutele Yohji Yamamoto. Alaturi de Monica insa, usor usor, celebrul afacerist a renuntat la acest stil indraznet si a trecut la unul mai luxos compus din costume elegante.

"Am facut curatenie in sifoner si am aruncat o gramada, atat de-ale mele, cat si de la Iri. Sotul meu a crescut o data cu mine si ne-am maturizat si din punct de vedere vestimentar. Unele creatii Yamamoto le-am pastrat, dar acum, Iri prefera costumele si sacourile elegante", a declarat nu demult Moni pentru publicatia Click!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare