Pentru ea

#ghete cu blana online #ghete cu blana ieftine #ghete cu blana

Se poarta in continuare incaltamintea din blana!

Toamna aceasta se anunta una destul de variata in materie de stil, pentru ca imprimeurile combinate cu tesaturi clasice si culori pastelate sunt la mare cautare si deja, preferatele doamnelor care iubesc sa se imbrace elegant.

Decorurile rustice, accesoriile supradimensionate si blana de culoare deschisa- pamantie sunt articole cu care vei face impresie buna, daca alegi sa le combini individual in functie de ziua pe care o ai de parcurs.

Credeai ca hainele din blana sunt piese pretentioase, rezervate celor mai îndraznete femei? Vei fi surprinsa sa descoperi ca incaltamintea sezonului rece se bazeaza pe modele de ghete cu blana, care si-au facut aparitia in magazine inca de la inceputul lunii. Daca alegi o pereche din acestea, cu siguranta te vei simti “altfel”. Blana are puterea de a desavarsi un look monton, il incarca si completeaza perfect, motiv pentru care designer-ii au incercat sa il introduca si anul acesta in tendinte.

Colectiile ofera variante multiple de ghete cu blana ieftine, care se pot asorta cu veste din acelasi material sau cardiganuri groase combinate cu jeansi prespalati. Pentru cele care doresc sa surprinda mereu, isi pot achizitiona un model de ghete cu blana online, disponibile in magazinul Zibra.ro, la preturi avantajoase. Gama propusa spre vanzare intruneste calitati deosebite, executie remarcabila a detaliilor si modele aflate in mare voga sezonul acesta. Nu inceta sa-ti reinventezi propriul stil si poarta accesoriile si articolele din blana pentru ca sunt in continuare piesele statement ale momentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare