Pentru ea

#rochii gravide #gravide #confort #sarcina

Rochii pentru gravide – Cum te poti simti frumoasa si cum sa te bucuri de confort in perioada sarcinii?

Multe femei isi doresc la un moment dat sa devina mame. Pe de alta parte, unele nu realizeaza care sunt provocarile unei astfel de perioade. Desi este o perioada minunata in viata femeilor, lunile de sarcina au o multime de provocari. Una dintre acestea este aceea de a gasi rochiile potrivite, rochiile care sa iti puna in valoare frumusetea si care in acelasi timp sa iti ofere si confortul necesar.

 

In continuare vei putea gasi informatiile necesare pentru alege acele rochii gravide care sa iti permita sa te bucuri de confortul dorit in lunile de sarcina, dar si pentru a putea sa te simti cu adevarat frumoasa chiar si atunci cand burtica incepe sa devina tot mai vizibila.

Confortul trebuie sa fie pe primul loc

Datorita faptului ca lunile de sarcina inseamna uneori inclusiv provocari in privinta starilor fizice, este foarte important ca fiecare rochie pe care o porti sa iti aduca un grad cat mai ridicat de confort. Materialele cat mai elastice si moi, din tesaturi naturale, sunt varianta optima pentru a te bucura de confort chiar si in ultimele luni de sarcina. Materialele naturale sunt foarte avantajoase si din perspectiva faptului ca vorbim despre materiale respirabile si care nu provoaca reactii alergice la nivelul pielii.

Tine cont de silueta in schimbare

Un al doilea detaliu important in alegerea rochiilor pentru gravide este cel referitor la silueta mereu in schimbare. Multe modele de rochii pentru gravide sunt disponibile, fapt pentru care orice femeie insarcinata poate sa opteze pentru modelul care este potrivit pentru silueta ei la momentul la care se afla in lunile de sarcina.

Pastreaza echilibrul

Un sfat pe care multe femei gravide il ignora este acela de a pastra un echilibru intre stilul vestimentar si functionalitatea rochiilor pe care le imbraca. Avand in vedere faptul ca vorbim despre o perioada in care pe primul plan trebuie sa fie confortul si in care imbracamintea nu trebuie sa fie prea rigida, este important sa alegi rochii gravide care sa fie deopotriva confortabile si atractive din perspectiva stilului si a elegantei.

Investeste in rochii versatile

Un alt sfat util pentru femeile in perioada sarcinii este acela de a investi in rochii cat mai versatile. Este ideal sa cumperi rochiile care pot fi purtate atat la evenimente si ocazii speciale, cat si la tinute casual atunci cand urmeaza sa iesi cu prietenii sau cand ai de rezolvat lucruri in oras. Mai mult, poti opta pentru rochiile care sa se adapteze imediat la garderoba actuala sau cel putin la accesoriile pe care le ai la dispozitie.

Achizitioneaza rochii de gravide de calitate

Nu in ultimul rand trebuie evidentiat si aspectul referitor la calitate. Este recomandat sa investesti in rochii gravide rezistente pe durata intregii perioade a sarcinii si chiar pentru o eventuala viitoare sarcina. Calitatea materialelor poate sa insemne o rezistenta la multiple spalari si implicit o investitie pe termen mediu si lung in tinutele vestimentare.

FOTO: mariestephanie.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare