Pentru ea

#rochii #vara #forme

Rochii de vara pentru femei cu forme

Nimic nu poate sublinia mai placut frumusetea liniilor feminine decat o rochie bine aleasa. Insa, pentru a gasi –o pe cea perfecta care sa-ti imbrace armonios formele, trebuie sa urmezi inainte si un mic ghid de stil pentru a te asigura ca vei face cea mai buna alegere.

Multe femei mai plinute evita sa poarte insa rochii, temandu-se ca s-ar putea sa nu le avantajeze. Aceasta este totusi o conceptie gresita avand in vedere ca designerii au gandit foarte multe modele chic  pentru vara care pun accent pe calitatile corpului tau si ascund defectele.

Trendul in ceea ce priveste rochiile de vara este unul foarte permisiv anul acesta, astfel ca poti sa uiti de rochiile-sac. Indreapta-ti mai bine atentia spre cele cu forme, fluide si usoare, care sa scoata in evidenta punctele tale bune si sa le ascunda pe cele mai putin flatante. 

 

Rochia- imperial

 

Acest model de rochie este de departe cea mai potrivita alegere pentru femeile cu forme si asta pentru ca mascheaza foarte bine zonele cu probleme cum ar fi soldurile sau abdomenul. Stramta pana sub sani si apoi din ce in ce mai larga si fluida spre baza, rochia-imperial denota eleganta si feminitate . Exact de ceea ce ai tu nevoie pentru o aparitie de senzatie.

 

Rochia in A

 

O rochie in A este de asemenea o alegere fericita, in mod special pentru femeile cu o silueta in forma de para. Acest model de rochie distrage atentia de la zonele mai delicate cum ar fi talia, punana accent foarte mult pe zona bustului.www.buypromdresses.ca

 

Rochia petrecuta

 

Rochiile petrecute sunt foarte bune pentru femei cu bustul mare si asta pentru ca-l scoate in evidenta intr-un mod flatant. Femeile cu sanii mari ar trebui sa stea departe de rochiile pe gat sau cele tip camasa care nu pun accent mai deloc pe zona bustului. Daca iti indrepti atentia spre rochia petrecuta, evita sa porti bijuterii proeminente in mod special coliere oversized si asigura-te ca alegi o rochie fara volane in zona pieptului.

 

Rochia cu centura

 

Rochiile cu centura sunt foarte trendy si la moda anul acesta, ca sa nu mai spunem ca sunt foarte flatante pentru orice tip de silueta. Atu-ul princpial al acestor rochii este tocmai centura. Plasata in zona care trebuie, ea creeaza iluzia unei siluete tip clepsidra , considerata  de altfel a fi idealul feminin in materie de frumusete corporala.

Desi pare un detaliu lipsit de importanta, materialul din care este realizata o rochie, schimba foarte mult aspectul. Tocmai de aceea, este bine sa-ti indrepti atentia spre materiale precum bumbacul, matasea sau casmirul care pica mai bine pe corp fata de cele sintetice care pun accent pe imperfectiuni.www.jny.com

 

Rochia monocromatica

 

Pentru femeile mai plinute, o rochie intr-o singura culoare este ideala si asta pentru ca nu distruge armonia corporala, sectionand-o. De asemenea, este indicat sa stai departe de rochiile cu print sau de cele in dungi sau cu buline. Iar, pentru a inveseli o tinuta monocroma, foloseste-te de accesoriile colorate.www.shapefx.com

 

Foto : www.realwomenhavecurvesblog.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului