Pentru ea

# tendinte moda #moda primavara #moda

Relaxare si reconectare prin moda. Tendintele sezonului

Sunt zile in care pur si simplu vrei sa te deconectezi cu totul, asa e? Sa fii rebela si sa iti iei spontan o zi libera de la toate responsabilitatile cotidiene si apoi sa te pierzi prin oras. Sa te aventurezi in plimbari urbane, fara sa ai un traseu stabilit. Sa te conectezi cu tine.

 

Sa fii tu, intr-o stare de bine autentica si nelimitata de conventii.

Stii foarte bine ce te relaxeaza insa continui si sa fii surprinsa, descoperind lucruri noi care iti ofera o stare de confort. La fel este si cu articolele vestimentare din garderoba ta. La fel este si cu produsele din Colectia Primavara ’22 Calvin Klein prin care ti se lanseaza provocarea de a iti reinterpreta stilul. Nostalgic & modern in acelasi timp, stilul Calvin Klein inseamna o experienta mereu fresh. Poate fi stilul tau!

Linii lejere, culori deschise, croieli confortabile - toate acestea definesc colectia Calvin Klein Jeans inspirata din anii '90. Piese vestimentare menite sa iti ofere un stil minimalist, pur, simplu, dar proeminent, practic tot ce este mai bun in ADN-ul Calvin Klein.

Inspira-te din item-uri iconice din trecut, reimaginate pentru uzul contemporan precum o pereche de straight jeans'90, produs sustenabil, care poate avantaja orice silueta, impreuna cu o jacheta din denim plus size, din bumbac 100%, pe sub care merge perfect un bodysuit crosetat, in culoare neutra, iar pentrul confortul suprem al picioarelor poti alege o pereche de espadrile, realizata 60% din materiale sustenabile, de asemenea intr-o culoare deschisa. O geanta tote, produs sustenabil totodata, poate intregi acest outfit format exclusiv din produse Calvin Klein. Ideal pentru acea zi rebela, asa e?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului