Pentru ea

#purtare salopeta #salopeta

Cum se poarta corect salopeta

Salopetele, in special cele de blugi, sunt in ton cu moda indiferent de sezon. Si anul acesta celebrele modele de salopete sunt in tendinta si la mare cautare atat la femei cat si in randul barbatilor. Cand vrei sa beneficiezi de un look special si diferit fata de ceilalti, atunci trebuie sa vezi care sunt trendurile actuale si sa te identifici cu noile tale tinute.

 

Alegerea salopetei trebuie sa fie facuta cu mare atentie deoarece una prea mare nu iti va scoate in evidenta trasaturile corpului, in timp ce o salopeta prea mulata pe corp va fi destul de inconfortabila.

Pentru femei

La tinuta smart casual poti asorta oricand o salopeta care iti scoate in evidenta silueta si te face sa te simti foarte confortabil intr-o zi in care ai destul de mult de mers pe jos. Salopeta din blugi este o alegere inspirata la care poti accesoriza o pereche de pantofi stilleto si un sacou inchis la culoare. De asemenea pentru un aer elegant si totusi lejer, poti alege un tricou alb sau o camasa alba la care sufleci manecile.

Pentru un outfit stylish care este potrivit pentru mersul la o petrecere pe timpul zilei, poti opta pentru alegerea unei salopete din denim peste care pui tot un tricou alb si un sacou dintr-un material indraznet. Blugii evazati nu-si pierd niciodata din capacitatea de a se face remarcati oriunde. De aceea poti miza pe o astfel de salopeta atunci cand vrei sa mergi la birou sau chiar la un eveniment de tip cocktail.

Modelele de salopete sexi care iti vor scoate in evidenta picioarele lungi si superbe sunt cele mai potrivite pentru temperaturile ridicate din termometre. Acum cu revenirea primaverii, este potrivit sa faci o curatenie in garderoba si sa cauti modele de salopete potrivite pentru tine. La salopete de regula se potrivesc atat tocurile inalte ale unor pantofi stilati cat si incaltaminte mult mai casual, chiar si spre sport, asa cum sunt tenisii lejeri in care te vei simti confortabil chiar si dupa o zi full.

Pentru zilele cand singurul tau gand este sa te relaxezi, poti alege sa andraznesti cu o tinuta diferita din blugi sau alt material. Salopeta arata bine atat la femei cat si la barbati, iar ceea ce o face sa fie o componenta interesanta, este accesorizarea corecta a celorlalte elemente precum accesoriile, hainele si incaltamintea. Daca mizezi pe culoarea alb in partea de sus, atunci vei merge la sigur cu orice tip de salopeta alegi.

Pentru barbati

In aceasta primavara si barbatii beneficiaza de un outfit generos care le poate scoate in evidenta calitatile principale. E interesant faptul ca sunt mii de modele si outfit-uri excentrice care te pot defini exact asa cum iti doresti. Desi sunt inspirate din clasicele uniforme de lucru, salopetele barbatesti au numeroase amprente diferite puse de catre producatori care le fac sa le faca diferite fata de modelele special concepute pentru munca.

Tinutele smart casual pot fi avantajoase pentru barbati cand vine vorba de purtarea unei salopete. Este o alternativa interesanta de la clasicele costume pentru o zi mai lejera la birou. Poti incerca, pe langa modele din denim, alte materiale care pot imita destul de bine croiala costumului. La barbati salopetele se asorteaza foarte bine cu mocasini, dar si cu sandale sau tenisi casual.

Asa cum spuneam mai sus, la salopete se potrivesc foarte bine tricourile albe. E interesant faptul ca poti alege si modele mai indraznete personalizate cu mesaje care te definesc, sau cu animatii haioase care ii pot binedispune pe cei din jurul tau.

La fel ca niste cani personalizate se pot personaliza si tricourile sau chiar salopetele pe care le porti. Probabil iti doresti sa fii diferit si sa arati ca ai o personalitate puternica atunci cand mergi la evenimente sau chiar la munca.

Acum ai posibilitatea sa faci mai usor acest lucru. Pe internet sunt o multime de optiuni si sfaturi despre cum sa asortezi hainele din garderoba ta pentru a obtine un outfit interesant si nonconformit. Cel mai bine este sa incerci sa pui in aplicare si propriile tale idei. Este posibil sa reusesti sa faci ceva interesant care iti va prinde foarte bine si te va avantaja oriunde mergi ca sa fii sigur pe tine si relaxat.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului