Pentru ea

#pantaloni dama #pantaloni #modele pantaloni

Pantaloni de dama: 5 modele la moda

Femeilor le place sa fie la moda, fara doar si poate. Iar combinatiile pe care le fac acestea trebuie sa fie perfecte, cu articole in tendinte, culori la moda si bine asortate. Pentru ca exista o varietate atat de mare de modele de pantaloni, este posibil ca la un moment dat sa nu mai stii ce poti alege, astfel incat sa poti fi la moda, dar in acelasi timp sa simti ca acestia te reprezinta pe tine si iti reprezinta preferintele personale.

 

Mai jos vei gasi o lista a cinci dintre modelele de pantaloni de dama pe care ii poti alege pentru a avea tinute in tendinte, precum si modul in care ii poti asorta pentru a arata cat mai bine. Iata care sunt acestea. 

Blugii mom fit

Desi s-ar crede ca este vorba despre modele actuale de blugi, este vorba, de fapt, despre o moda reinventata, pentru ca blugii mom fit erau in voga in anii 70, atunci cand denimul era in voga in lumea modei. Ruda cu blugii boyfriend, acestia sunt pantaloni din material denim, cu talie inalta, cu un croi drept si largi in zona soldurilor. Astazi par a reveni in tendinte chiar blugii mom cu fit cu talie foarte inalta, insa acestia nu sunt pentru oricine. 

Daca acesti pantaloni pot fi adaptati siluetei tale, atunci poti alege din oferta magazinului Bolf un model in culoarea preferata din nuante de albastru, verde, maro sau clasicele alb sau negru. Asorteaza la acestia un top decoltat intr-o culoare neutra si vei avea o tinuta simpla, dar de efect. 

Blugii boyfriend 

Asemanatori cu blugii mom fit, acestia au tot talie inalta, dar un croi mai lejer. Cu un aspect usor vintage, blugii boyfriend sunt lati in zona soldurilor si lejeri pe lungimea picioarelor, insa stransi in partea de jos. Acestia se pot adapta perfect pentru orice tip de morfologie si pot fi combinati in numeroase moduri, pentru tinute in stilul preferat. 

Pentru femeile slabe sunt potriviti blugii boyfriend de culoare deschisa – poti alege din magazinul nostru o pereche de blugi boyfriend albi sau maro deschis. Pentru persoanele cu forme accentuate, alege din oferta noastra o pereche de blugi boyfriend negri sau verzi, intr-o nuanta inchisa. 

Pantalonii cargo 

Perfecti mai ales pentru femeile care prefera tinutele lejere, pantalonii cargo sunt perfecti pentru purtarile de zi cu zi sau pentru tinutele de oras. Designul acestora poate fi ori sportiv, ori elegant, iar materialele din care sunt realizati sunt, de regula, materiale lejere, usoare, de calitate. Pentru ca au un croi lejer, acestia sunt ideal a fi purtati cu topuri mulate, mai ales daca doresti sa scoti in evidenta talia. 

Pantalonii din catifea 

Pantalonii din catifea au reveni in atentia iubitoarelor de frumos. Acestia pot avea designuri diferite, potrivite pentru tinute casual sau pentru tinute sport. Poti alege o pereche de pantaloni din catifea cu un croi lejer, in culori la moda – verde, neon, rosii, bleumarin, portocaliu sau roz, pe care sa ii porti alaturi de topuri simple, de preferat negre, pentru a-i transforma in vedeta vestimentatiei tale. 

Pantalonii din imitatie de piele 

Perfecti pentru tinute elegante, pline de stil, pantalonii din imitatie de piele sunt din nou la moda. Designul acestora este unul asemanator colantilor clasici, iar culorile in care vin sunt nu numai negru, ci si verde, albastru sau camel. Daca doresti o tinuta cu stil, asorteaza o pereche de pantaloni din imitatie cu o pereche de botine cu toc ascutit si un top elegant, iar pentru tinutele casual poti asorta o astfel de pereche de pantaloni cu un tricou lejer si o pereche de sneakers de culoare alba. 

FOTO: bolf.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului