Pentru ea

#moda primavara #moda copii #copii

Moda pentru copii. Propunerile designerilor pentru aceasta primavara.

Pentru ca se apropie sezonul de primavara, Tommy Hilfiger a dezvaluit Kids Collection: Tomorrow's Classics, cu o explozie de culori vibrante si modele jucause care vor inspira cu siguranta urmatoarea generatie de visatori. Noua linie este bogata in tesaturi moi care le permit copiilor sa se miste liber, fiind perfecta pentru tranzitia de la sala de clasa la aventurile in aer liber.

Colectia prezinta noi siluete aerisite care sunt concepute pentru terenul de joaca, inclusiv rochii, tricouri si jachete bomber cu dungi mini sau exuberant supradimensionate. Cu pasteluri jucause si accente de galben si verde lamaie, colectia emana personalitate din plin, fiind perfecta pentru copiii carora le place sa se exprime prin hainele lor.

Viitorul stilului prep este, de asemenea, reimaginat in colectie prin introducerea stilului Tomorrow’s Classics. Jacheta Chicago Windbreaker, de exemplu, a fost inviorata cu un caleidoscop de stiluri si culori, ceea ce il face perfect pentru copiii care vor sa iasa in evidenta din multime.

Pentru urmatoarea generatie de visatori, colectia ofera, de asemenea, stiluri prep pentru cei mici, inclusiv pantaloni scurti, tricouri polo si bluze de vara care sunt perfecte pentru vremea calda. Aceste stiluri sunt disponibile intr-o varietate de culori si modele, ceea ce le permite copiilor sa isi combine cu usurinta tinutele si sa isi exprime personalitatea unica.

Una dintre trasaturile remarcabile ale colectiei este reprezentata de croielile proaspete cu detalii indraznete. Piesele clasice, cum ar fi pantalonii scurti, tricourile polo si bluzele de vara, au fost reimaginate cu detalii jucause care ii invita pe copii sa fie creativi si sa se autoexprime. De la imprimeuri indraznete la elemente decorative neasteptate, aceste detalii adauga o nota de veselie pieselor clasice, facandu-le perfecte pentru copiii carora le place sa experimenteze cu stilul propriu.

In ansamblu, Kids Collection: Tomorrow's Classics, sezonul de primavara 2023, este o celebrare a exprimarii de sine si a imaginatiei. Cu modelele sale jucause, culorile vibrante si tesaturile moi, aceasta va inspira cu siguranta urmatoarea generatie de visatori si va crea amintiri care vor dura o viata intreaga. Asadar, daca sunteti in cautarea hainutelor care ii vor ajuta pe copiii dumneavoastra sa se exprime si sa se distreze, Kids Collection: Tomorrow's Classics merita cu siguranta sa fie descoperita.

Kids Collection: Tomorrow's Classics, sezonul de primavara 2023, este disponibila in magazinele Tommy Hilfiger, precum si online pe tommy.com. Parintii si copiii deopotriva pot consulta colectia din confortul propriei case si pot primi piesele preferate direct la domiciliu. Disponibilitatea colectiei le garanteaza copiilor ca se pot bucura de modelele jucause si de tesaturile confortabile pentru care Tommy Hilfiger este recunoscut. Fie ca sunteti in cautarea unor siluete noi si aerisite, a unor stiluri prep pentru cei mici sau a unor piese clasice cu un twist proaspat, Kids Collection: Tomorrow's Classics are oferte pentru fiecare. Asa ca notati-va in calendar si pregatiti-va sa cumparati cea mai recenta colectie de la unul dintre cele mai iconice branduri de moda din lume.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare