Pentru ea

# rochie eveniment #rochie

Esti in cautarea unei rochii de eveniment pe care sa o poti purta in repetate randuri? Descopera colectia Astrid Shop

Gasirea rochiei perfecte este o provocare dificila pentru orice doamna si domnisoara care dovedeste o atentie sporita la detalii. Modelul, croiul, nuanta, materialele, aplicatiile, artificiile stilistice, dar si gradul de versatilitate sunt doar cateva dintre aspectele care trebuie luate in considerare in momentul in care se ia o decizie. La Astrid Shop te asteapta o gama variata de rochii pentru evenimente speciale care iti vor satisface preferintele si asteptarile.

Alege sa porti rochii din satin atunci cand iti doresti un look impecabil a carui eleganta este potentata tocmai prin simplitate!

Rochiile din satin – solutie versatila pentru oricine, oricand

Rochia din satin este simbol al delicatetei feminine ceea ce face ca oricine o poarta sa fie invaluita de o aura aparte, de un aspect special, conturand un look cat se poate de elegant. Aceste piese vestimentare pot fi purtate cu succes in cadrul evenimentelor speciale, dar si intr-un styling complex, potolindu-i din pretiozitate si facand-o astfel potrivita pentru iesiri mai putin „serioase”. Permit atat purtarea ca atare, cu o pereche de sandale si cateva bijuterii fine, cat si impreuna cu un sacou sau chiar o jacheta. O rochie de satin aleasa in croiul si modelul potrivit devine piesa de baza in orice garderoba de la care se poate pleca in conturarea a nenumarate tinute diferite.

Indrazneste sa porti culoare

In multe cazuri, negru si bej sunt alegerile sigure la care mare parte din femei apeleaza in momentul in care sunt in cautarea unei rochii. Acest lucru se intampla datorita faptului ca sunt culori aparent simplu de purtat si asortat, cu care nu ai cum sa dai gres. Cu toate acestea, la Astrid vei putea observa instant faptul ca o rochie din satin, intr-o nuanta aprinsa sau foarte intensa, poate contura o tinuta la fel sau poate chiar mai armonioasa.

Stralucirea si rafinamentul materialului permit sa plusezi cu alte detalii, cum ar fi culoarea, rezultand o rochie cu adevarat speciala, care iti complimenteaza trasaturile intr-un mod unic. Verdele smarald, rozul pal, nuantele de rosu inchis sau albastrul regal sunt doar cateva dintre optiunile care functioneaza perfect in acest context, insa poti opta pentru orice varianta care simti ca te avantajeaza.

Descopera colectia de rochii din satin elegante de la Astrid Shop

Magazinul online Astrid este locul in care toate dorintele tale estetice, stilistice si calitative sunt imbinate in produse impresionante de care te vei putea bucura ani la rand. Gasesti aici o varietate de modele distincte, dintre cele mai minimaliste sau chiar din contra, in asa fel incat sa iti fie usor sa te decizi asupra celui care iti satisface intocmai nevoile. Daca iti doresti o varianta cu care sa atragi toate privirile, rochia Lorelai este o alegere inspirata, date fiind culoarea, modelul si detaliile alese cu mare finete, care iti va pune in evidenta silueta si te va face atractia serii.

Comanzi simplu si rapid rochia de satin preferata

Din momentul in care ai gasit rochia ideala pentru tine, mai ramane doar sa urmezi cativa pasi simpli pentru a finaliza comanda. Intreg procesul dureaza mai putin de cinci minute, iar procesarea cererii tare incepe imediat ce ai transmis-o. In acest mod ai garantia unei livrari rapide, direct la usa ta, pentru a avea suficient timp pentru a te decide daca ai facut o alegere corecta. In caz contrar, procedura de retur este foarte simpla, in asa fel incat sa te poti reorienta catre o alta varianta fara probleme.

Intra pe site-ul Astrid Shop si alege o rochie din satin care iti complimenteaza silueta si care te va face sa fii in centrul atentiei indiferent de eveniment!

FOTO: astridshop.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare