Pentru ea

#stil vestimentar #designeri #disney #moda

Emblematicele figuri Disney precum Mickey, Pluto sau Donald Duck, pe hainele celebrilor designeri, intr-o colectie prep clasica cu un twist manga

Cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de disney, Tommy Hilfiger anunta un nou parteneriat cu Disney. Pentru prima data, Mickey si prietenii intra in lumea minunata a stilului prep universitar, aparand in produsele clasice de arhiva Tommy Hilfiger. Indragitul personaj si amicii sai, inclusiv Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck si Daisy Duck, sunt desenati in stilul manga, specific cunoscutelor desene japoneze. 

„O aniversare emblematica, un brand emblematic si o colaborare cu personajele lor cele mai emblematice – nu exista o modalitate mai buna de a va alatura fanilor din intreaga lume pentru a sarbatori cea de-a 100-a aniversare Disney”, a spus Tommy Hilfiger. „Asocierea lui Mickey si prietenii sai cu ADN-ul brand-ului Tommy Hilfiger a fost una dintre cele mai distractive colaborari ale noastre de pana acum. Este o editie de colectie a produselor noastre clasice prep preferate.”

„Disney si Tommy Hilfiger sunt doua brand-uri indragite care au influentat cultura la scara globala”, a declarat Tasia Filippatos, presedinte, Disney Consumer Products, Games and Publishing. „Colectia Disney x Tommy este o adevarata sarbatoare a 100 de ani Disney si prezinta creativitatea si esenta narativa pentru care sunt cunoscuti atat Disney, cat si Tommy Hilfiger.”

Realizata cu maiestrie riguroasa si detalii incredibile, colectia Disney x Tommy reimagineaza produsele clasicele prep cu modele si imprimeuri ludice. Colectia pastreaza spiritul jovial al lui Mickey si include stiluri de imbracaminte pentru barbati, femei si copii, fiecare prezentand reinterpretarea in stilul manga a emblematicelor personaje Disney. Asteptati-va sa intalniti abordari pline de viata ale tricoului de rugby, pantalonilor chino si blazerului, cu detalii ce includ  imprimeuri jacquard ale unei monograme TH reinventate si silueta inconfundabila a lui Mickey. Manga Mickey este o prezenta vesela integrata in dunga semnatura Ithaca pe camasi si rochii tip camasa, in timp ce imprimeurile pe toata suprafata respecta arta orginala ale artistilor Disney cu pete de cerneala si schite desenate manual. Imprimeul cu buline si Minnie Mouse aduce un  nou suflu tricoului de cricket si puloverului tesut.

Acest parteneriat surprinde pasiunea indelungata a lui Tommy Hilfiger pentru colaborarea cu figuri emblematice ale culturii pop a caror influenta se intinde pe generatii. In Romania colectia este disponibila in magazinele Tommy Hilfiger  si Tommy Hilfiger Kids din Baneasa Shopping City  si pe tommy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare