Pentru ea

#look fresh #trucuri eficiente

5 trucuri eficiente pentru un look fresh

Stresul cotidian, ritmul rapid al vietii, mesele luate uneori pe fuga, toate acestea se pot acumula si te pot influenta intr-un mod mai putin pozitiv. Iar cum timpul pe care-l ai la dispozitie este limitat, este important sa gasesti modalitati la indemana pentru a avea grija de tine. Mai departe, afla 5 trucuri care te vor ajuta sa ai un look fresh si sa te simti bine cu tine.

1. Un machiaj ingrijit

Un look fresh este dat de o privire expresiva, pusa in valoare de ochii luminosi. Construieste un machiaj de zi cu un eyeliner maro sau gri si creeaza acel aspect de „no makeup”. Traseaza linii subtile, cat mai aproape de gene, cu ajutorul unui tus carioca. Un astfel de produs ofera precizie, asa ca este de ajutor si in cazul in care preferi sa folosesti culori vibrante. Poti aplica si un fard cu glitter, deoarece va accentua expresivitatea ochilor tai. Completeaza lookul cu un blush subtil in nuante de roz sau piersica. Joaca-te in fata oglinzii si gaseste varianta potrivita pentru tine.

2. O tinuta chic

Adauga in garderoba ta cateva piese versatile si de calitate, in culori complementare. De exemplu, o fusta alba cu buline se potriveste atat cu un pulover colorat, pentru un outfit de inceput de primavara, cat si cu un top elegant, pentru vara. Mizeaza pe straturi si construieste tinute care te pun in evidenta. Un sacou poate completa o rochie midi sau o pereche eleganta de pantaloni. Totodata, il poti asorta cu o fusta plisata si o bluza cu decolteu in forma de inima. In ceea ce priveste incaltamintea, alege modele comode si cu design atemporal.

3. Un zambet increzator

Atunci cand razi sau zambesti, stimulezi hormonii fericirii, iar organismul tau se relaxeaza. Vei avea o stare de bine care iti va pune in lumina trasaturile frumoase. Citeste ceva amuzant, uita-te la un filmulet sau discuta cu cineva apropiat. Poti nota intr-un jurnal diverse intamplari haioase, pe care sa le citesti ori de cate ori simti nevoia. In plus, o postura dreapta, dar relaxata, va avea un efect benefic asupra organismului tau si iti va da mai multa incredere in propriile forte. O atitudine pozitiva inseamna optimism si energie, iar ele te vor ajuta sa gestionezi mai bine diversele provocari din viata de zi cu zi.

4. Un corp activ

Probabil ca simti ca timpul tau este unul limitat, mai ales cand ai diverse situatii cotidiene. Dar este important sa faci cateva exercitii fizice, in aer liber sau acasa, de preferat de 2-3 ori pe saptamana. La randul sau, sportul influenteaza hormonul fericii, stimuleaza metabolismul si aduce un plus de energie. Combina miscarea cu masajul, deoarece acest lucru va duce la imbunatatirea circulatiei si la relaxarea muschilor. Astfel, te vei bucura de un ten revigorat si un corp sanatos, gata pentru noi provocari.

5. Un accesoriu deosebit

Alege cateva accesorii care te pun in evidenta si iti confera o stare de bine. De exemplu, daca esti o fire romantica, opteaza pentru o palarie cu boruri largi. In schimb, daca preferi un look sportiv, poarta un model simplu, dar colorat. Completeaza cu accesorii de calitate, fara a incarca tinuta, si vei obtine un aer ingrijit. Iar o esarfa din matase, cu un imprimeu deosebit, va scoate in evidenta orice outfit. In plus, o poti purta in mai multe feluri: clasic (la gat sau pe umeri), drept accesoriu de par sau atasata unei genti.

Sa fii fresh mai mereu poate ca pare ceva imposibil de realizat. Dar ai nevoie de doar cateva trucuri eficiente care te vor ajuta sa transmiti vitalitate si, in acelasi timp, sa te simti bine cu tine. Tu ce obisnuiesti sa faci pentru un look plin de prospetime?

FOTO: Freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare