Pentru ea

# rochii elegante #rochii

5 magazine de unde sa iti cumperi rochii elegante pentru evenimentele din 2024

A trecut iarna si foarte multe cupluri se pregatesc pentru petrecerea prin care isi vor uni destinele. Mai, iunie si iulie sunt luni in care sunt organizate mii de nunti, ceea ce inseamna ca zeci de mii de doamne si domnisoare cauta sa cumpere rochii elegante.

Cum cumperi rochii elegante in 2024: online sau din magazin fizic?

Exista o multime de optiuni si primul impuls pe care il ai este acela de a merge intr-un mall, pentru a putea proba rochiile. Desi shoppingul in magazin are avantajele sale, iti recomandam sa cauti sa cumperi rochii online. Achizitiile online sunt mai simple ca niciodata si vin la pachet cu o serie de avantaje:

  • Ai preturi foarte bune. De regula, magazinele online au preturi mai mici deoarece au costuri mult mai mici pentru depozitare si prezentare;
  • Ai posibilitatea de a returna produsele care nu iti plac. La fel ca si in magazinele fizice, poti proba si poti returna o rochie care nu iti place;
  • Ai la dispozitie mii de modele, pe care le poti analiza in detaliu din confortul propriei case;
  • Ai la indemana o multime de sfaturi legate de modul in care trebuie sa alegi rochia perfecta. Poti invata despre tipul tau de corp si micile secrete care il avantajeaza, despre materiale, despre tipurile de rochii, etc.

In principiu. Achizitia de rochii online este mult mai economica, rapida si eficienta.

Din ce magazine poti comanda rochii online? 5 optiuni foarte populare

Alegerea magazinului online de unde iti poti comanda rochia poate fi o provocare in sine. Exista sute de magazine si nu toate reusesc sa se ridice la nivelul asteptarilor. Unele au preturi foarte mari, altele au produse de o calitate indoielnica, altele nu ofera suportul potrivit, altele au un proces de comanda greoi, etc. Daca vrei sa mergi la sigur, poti incerca unul dintre urmatoarele magazine:

1. Inpuff.roEste un magazin cu vechime, care si-a construit o baza de clienti fideli si a reusit sa se remarce prin diversitatea mare de produse, calitate si preturi bine optimizate. Categoria principala de produse de pe inpuff este cea a rochiilor elegante, insa poti comanda cu incredere si tinute office, geci si jachete,  compleuri, etc. Este un site rapid, care iti ofera retur garantat in 14 zile, livrare in 24 de ore (pentru evenimentele urgente) si multiple reduceri. Rochiile sunt de foarte buna calitate si au preturi decente, cu o medie de 3-400 de lei.

1. Starshiners.ro - Este un magazin foarte popular, cu mii de modele de rochii elegante, care a reusit sa se remarce prin numeroasele nume mari ce l-au promovat (Gina Pistol, Alexandra Dinu, etc). Preturile rochiilor variaza destul de mult, ceea ce iti permite sa gasesti o rochie potrivita pentru bugetul tau.

3. Zandra.ro – Este un magazin nou, cu o multime de promotii inedite la rochii elegante si la diverse outfit-uri potrivite pentru nunti, cum ar fi salopetele sau pantalonii de catifea. Are ceva mai putine produse decat Inpuff sau Starshiners, insa reuseste sa evidentieze acele rochii care pot fi cu adevarat stralucitoare in cadrul unui eveniment. Daca vrei sa gasesti rapid o rochie de ocazie cu care sa iesi in evidenta, este un magazin excelent, cu o multime de promotii (unele cu adevarat uimitoare), care au rolul de a ajuta magazinul sa isi faca un loc pe piata. Desi este nou, este un magazin de incredere, care a primit deja o multime de aprecieri din partea iubitoarelor de fashion.

4. Emag – Atunci cand te gandesti la Emag, te gandesti la telefoane, televizoare sau laptopuri. Cel mai mare magazin online din Romania comercializeaza si haine iar numarul lor nu este deloc mic. In oferta de rochii, spre exemplu, exista peste 25000 de modele cu preturi foarte variate. Cu siguranta, poti gasi o multime de rochii deosebite in acest magazin, insa trebuie sa fii atenta la detalii. Emag este o platforma in care isi prezinta produsele zeci de alte magazine, asadar, poti da si peste rochii de o calitate nu tocmai buna.

5. Fashiondays – Este un alt mgazin de incredere, cu investitii masive in promovare. Foarte simplu de utilizat, cu o multime de promotii si cu mii de modele de rochii, este o solutie foarte buna pentru achizitia rochiei elegante de care ai nevoie. Fashiondays se remarca prin diversitatea mare de produse. Pe langa rochii, poti gasi si genti sau accesorii, incaltaminte sau alte produse de imbracaminte, atat pentru femei, cat si pentru barbati sau copii.

Cum comanzi rochia eleganta perfecta?

Dupa ce ai ales magazinul care pare cel mai potrivit pentru tine, trebuie sa iti notezi cateva detalii pe care le vei folosi ulterior : tipul tau de corp, regulile unui stil elegant, cele mai comune tipuri de rochii, tema evenimentului la care mergi si regulile vestimentare impuse, bugetul pe care il ai disponibil, materialul rochiei, etc. Toate aceste informatii te vor ajuta sa gasesti rapid rochia potrivita pentru tine, care sa iti ofere o imagine in care sa ai incredere deplina.

Sfaturi utile

Comanda-ti rochia din timp! Este bine sa ai suficient timp pentru a o returna, in cazul in care nu iti este potrivita sau pur si simplu nu iti place.

Aboneaza-te la newsletterele magazinelor preferate! Poti fi la curent cu cele mai noi modele si cu diversele promotii de pret.

Asigura-te ca ai in garderoba o rochie neagra simpla! De multe ori, oricat de bogata ar fi oferta de rochii de pe piata, nu gasesti acel model care sa te multumeasca pe deplin. In astfel de situatii este recomandat sa ai o rochie neagra lunga, simpla si versatila, pe care sa o poti purta oricand si care sa poata fi adaptata prin accesorii, incaltaminte si alte piese vestimentare.

FOTO: canva.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare