Stil de vedeta

#machiaj #vedete #bucle #par #trucuri de frumusete #aranjare par

Ce trucuri de frumusete poti adopta din stilul vedetelor

Vedetele de la Hollywood au in spate o echipa intreaga de oameni care le ajuta sa fie frumoase, cochete si aranjate de fiecare data cand pasesc pe covorul rosu. Ti-ar placea sa fii ca celebritatile din Cetatea Filmului? Atunci inspira-te din stilul vedetelor si pune in practica cateva trucuri de frumusete dezvaluite chiar de cele mai hot celebritati ale momentului.


Bucle glamour

Buclele glamour sunt de inspiratie retro si se poarta foarte mult in 2013, la fel ca majoritatea coafurilor si tunsorilor cu aer vintage. Inspira-te de la actrita Blake Lively si fa-ti si tu bucle glamour in stilul anilor '20, daca vrei sa emani senzualitate, feminitate si eleganta.



Sursa foto: theknot.ninemsn.com.au


Smokey eyes

Ochii machiati in stil smokey pun in valoare privirea si ii confera un plus de profunzime. Adopta si tu acest truc de frumusete de fiecare data cand iti doresti sa ai un look misterios si foarte sexy. Actrita Nina Dobrev este adepta machiajului smokey eyes si considera ca fiecare femeie ar trebui sa puna in aplicare acest truc.



Sursa foto: prom.about.com


Sprancene groase si bine conturate

Forma pe care o dai sprancenelor poate schimba in mod pozitiv sau negativ trasaturile fetei tale. De exemplu, daca ai sprancenele foarte subtiri si decolorate, risti sa pari mai batrana decat esti in relaitate. In schimb, daca ai sprancene groase, bine conturate si cu aspect natural poti dobandi un look fresh si intinerit. Acesta este trucul de frumusete pe care il adopta Megan Fox pentru a fi frumoasa si sexy.



Sursa foto: elle.com


Gene lungi si voluminoase

Genele lungi si voluminoase sunt visul oricarei femei. Daca folosesti mascara potrivita, poti avea si tu gene alungite si mai bogate, insa pentru un look deosebit poti opta si pentru genele false. In prezent, gama de gene false este atat de variata, incat poti gasi gene potrivite si pentru machiajele de zi cu zi. Kim Kardashian este un etalon in ceea ce priveste genele lungi si voluminoase, astfel ca te poti inspira din stilul ei de fiecare data cand ai nevoie de trucuri de frumusete.



Sursa foto: canadianbeauty.com


O schimbare radicala de look

Uneori, o schimbare radicala de look poate fi exact elementul de care ai nevoie pentru a-ti pune in valoare frumusetea. Urmeaza exemplul actritei Charlize Theron si adopta o tunsoare scurta sau o nuanta de par total diferita de cea actuala. Fii indrazneata si accepta provocarea de a testa noi trucuri de frumusete.



Sursa foto: fashionmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului