Stiinta & Tehnologie

#salvare conversatii #backup WhatsApp #plata #WhatsApp

Vrei sa pastrezi conversatiile vechi de pe WhatsApp? Va trebui sa platesti!

WhatsApp vine cu noi schimbari pentru utilizatorii de smartphone cu Android. In curand, persoanele care vor dori sa salveze istoricul convorbirilor si au optiunea de backup activata, trebuie sa fie atenti la cat spatiu ocupa aceasta pe serverele Google.

Incepand din luna decembrie, persoanele care au activata optiunea de back-up pentru WhatsApp, vor fi bune de plata daca nu mai au spatiu de stocare in Google.

Backup-ul datelor de la WhatsApp se face, in cazul smartphone-urilor cu Android, prin intermediul contului Google, pe Google Drive, iar compania a anuntat ca din decembrie va contoriza si backup-urile facute pentru WhatsApp, iar toate backup-urile trebuie sa se incadreze in spatiul de stocare disponibil pe serverele companiei.

In cazul conturilor gratuite, spatiul de stocare din Google este de 15GB. Daca acest spatiu este deja ocupat, datele din telefon (poze, video, documente, conversatii WhatsApp, etc) nu vor mai fi salvate pana cand nu iti maresti spatiul de stocare, iar acest lucru se face prin platirea unui abonament lunar, care difera in functie de spatiul de stocare de care ai nevoie.

Avand in vedere ca exista peste doua miliarde de utilizatori WhatsApp, Google spera ca aceasta shimbare ii va creste veniturile.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea