Stiinta & Tehnologie

Va avea LG KC910 camera foto de 8 megapixeli?

Cu ceva timp in urma Sony Ericsson anunta primul telefon cu foto de foto de 8 sau 9 megapixeli exista de ceva vreme. O alta poveste care circula este ca modelul KC910 va fi de fapt un LG Viewty cu CMOS-ul reinnoit.

LG KC910 mai detaliat

S-ar putea ca modelul LG KC910 sa vina cu o noua interfata (UI - User Interface), va fi un terminal foarte subtire, adica cu o grosime de sub 14 mm, din aluminiu si cu ecran de sticla groasa, probabil si tratata termic pentru a nu se zgaria.

Totodata, cei 8 megapixeli vor fi ajutati de un flash Xenon, stabilizator de imagine si tehnologia de recunoastere a fetei, ecran sensibil la atingere de rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli si telefonul va fi in stare capteze formate video la rezolutii de 720 x 480 pixeli la 30 fps. Dar terminalul ramane un zvon cel putin pana nu apar cateva poze cu LG KC910.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea