Stiinta & Tehnologie

#tiriacauto #showroom #mitsubishi #hyundai

TiriacAuto a inaugurat primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai

TiriacAuto a inaugurat primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai, din Bucuresti. Cu o suprafata desfasurata de aproximativ 1200 mp, dispusa pe doua nivele, noua locatie corespunde intentiilor de dezvoltare geografica ale retelei nationale TiriacAuto.

Showroom-ul se afla in apropierea celor doua service-uri Mitsubishi si Hyundai din zona, operate de M Car Distribution si, respectiv, Romcar Motors , oferind astfel clientilor posibilitatea sa beneficieze cu usurinta de servicii TiriacAuto de vanzare si post-vanzare specializata si standardizata. In plus, clientii vor avea la dispozitie un spatiu special amenajat pentru prezentarea gamei auto Avantaj – un serviciu propriu de comercializare a autovehiculelor noi prin metodele trade-in si buy back, implementat recent la nivelul intregii retele nationale de distributie si service TiriacAuto.

"Am ales varianta de comercializare sub acelasi acoperis a doua dintre marcile noastre de volum, Mitsubishi si Hyundai, oferind astfel clientilor posibilitatea sa-si aleaga autovehiculul potrivit dintr-o oferta mult mai variata, sub umbrela TiriacAuto", a declarat Silviu Docan, Director General TiriacAuto.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea