Stiinta & Tehnologie

#opel astra #sports tourer #break

Opel a prezentat noul break Astra, intitulat Sports Tourer

Opel a prezentat recent primele imagini ale variantei break a modelului compact Astra, intitulat Sports Tourer , model care va fi lansat in Romania in toamna acestui an, potrivit oficialilor Opel din Romania.

Opel Astra Sports Tourer, care isi va face debutul in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris , in luna septembrie, imprumuta designul fratelui sau Opel Astra hatchback, cu o usoara modificare a partii dorsale, iar interiorul ar putea fi la fel cu cel al versiunii lansate anul trecut.

Portbagajul masinii masoara 500 de litri, iar prin rabatarea banchetei spate se poate ajunge la un total de 1.550 litri, cu 40 de litri mai putin fata de vechiul model.

La capitolul tehnologie Sports Tourer  este asemanator, identic chiar, cu Astra hatchback. Acesta dispune de sasiul adaptiv FlexRide, reglajul automat si permanent al farurilor AFL+, scaunele medicinale si sistemul de recunoastere a semnalelor de circulatie Opel Eye.

Opel Astra Sports Tourer va veni cu trei variante de motorizari pe benzina si alte trei diesel, cu puteri cuprinse intre 100 CP (1.4l benzina) si 160 CP (2.0l diesel).

Sports Tourer va fi disponibil pentru comanda incepand cu luna octombrie, iar primele livrari ar trebui sa se desfasoare pana la sfarsitul anului 2010.

Sursa foto : carsession.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea