Stiinta & Tehnologie

#sticla #ecran #sony ericsson #xperia pureness #kiki

Sony Ericsson XPERIA Pureness, prezentat oficial

Joint-venture-ul suedezo-japonez a facut publica existenta lui Sony Ericsson Kiki, primul telefon din lume cu ecran transparent.

La inceputul lunii iulie 2009, terminalul a aparut in primele imagini-spion alaturi de modelul Rachael care ar putea fi de fapt XPERIA X5 .

XPERIA Pureness

Desi in momentul aparitiei lui pe Internet , telefonul parea mai degraba un concept, Sony Ericsson Kiki se dovedeste un nou model din familia XPERIA si poarta numele oficial de Pureness .

Sony Ericsson a prezentant modelul ca fiind un prototip foarte simplu, un terminal pe care utilizatorul il poate folosit pentru a trimite mesaje, a face apeluri si pentru a verifica ora. Motto-ul lui Pureness este "talk, text, time - a holiday from tehnology", adica "vorbeste, trimite mesaje, arata ora - o vacanta a tehnologiei". Telefonul a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment in Belin ( IFA 2009 ), iar cei care au creat terminalul XPERIA Pureness au declarat ca modelul reflecta "puritatea apei si calmul".

Detalii tehnice

Din pacate reprezentantii Sony Ericsson nu au mentionat nimic referitor la detaliile tehnice pe care Pureness le poseda. Tot ce se stie este ca telefonul are ecran transparent din sticla pe care imaginile sunt de fapt proiectate. Mai mult, meniul sau fotografiile pot fi vizualizate atat din partea frontala, cat si din cea dorsala a telefonului.

In loc de tastatura, Sony Ericsson a realizat o suprafata tactila pe care tastele vor fi afisate doar atunci cand terminalul va functiona. Sony Ericsson XPERIA Pureness se va lansa pe piata mondiala in luna noiembrie 2009. Pretul si alte detalii vor fi anuntate oficial dupa lansare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea