Stiinta & Tehnologie

#concept #android #htc discover

HTC Discover, terminal concept cu Android

Unul din fanii HTC, designer-ul britanic Timur Pinar a conceput un noul model de terminal.

Dispozitivul creat de Timur se numeste HTC Discover si ruleaza sistemul de operare Android.

Specificatii tehnice

Principala trasatura a lui HTC Discover este camera foto din dotare. Este cunoscut faptul ca cei de la HTC sunt destul de zgarciti cu numarul de pixeli al senzorului foto, de aceea Tinur a dotat terminalul imaginat de el cu o camera foto de 10 MP cu autofocus si flash.

HTC Discover are si ecran sensibil la atingere care suporta redarea video in format wide de 16:9. Pinar a declarat ca Discover imprumuta formele de design ale altor modele HTC care ruleaza sistemul de operare Android, ca HTC Magic sau Hero .

Diferenta dintre conceptul creat de Timur si modelele originale HTC este carcasa de aluminiu pe care designer-ul a aplicat-o prototipului sau si partea concava de sub ecranul telefonului. Acest sistem a fost aplicat pentru ca utilizatorul sa poata tina in mana telefonul mai usor pentru o perioada mai indelungata, atunci cand acesta urmareste un film pe telefon.

Alte detalii

Designer-ul britanic a mai aplicat lui Discover un singur buton pe partea frontala in regiunea D-pad-ului. Acest buton este de fapt un joystick care are scopul de a ajuta utilizatorul sa navigheze prin meniul telefonului.

Tastele de apelare si terminare apel sunt asezate pe laturile telefonului. Totodata, la capitolul conectivitate, Timur Pinar a dotat telefonul cu 3G cu HSDPA si Wi-fi. Alte detalii despre noul concept HTC nu au fost date publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea