Stiinta & Tehnologie

#iphone 12 #retragere vanzare #retragere iphone #scandal apple #iphone #radiatii

Scandal Apple! Telefoane iPhone, retrase de la vanzare din cauza radiatiilor

Mai multe telefoane iPhone au fost retrase de la vanzare din cauza radiatiilor prea mari pe care le emit. Este vorba despre modelul iPhone 12.

 

In Franta, iPhone 12 a fost retras de la vanzare deoarece radiatiile emise depasesc limita impusa de lege, potrivit ministrului junior pentru economie digitala al Frantei.

Decizia de interzicere a vanzarilor de iPhone 12 a fost luata dupa ce s-au efectuat mai multe teste care au aratat ca Rata Specifica de Absorbtie (SAR) a smartphone-ului este putin mai mare decat este permisa legal, a declarat Jean-Noel Barrot. Acesta a mai declarat ca o simpla actualizare de software ar fi suficienta pentru a rezolva aceasta problema.

Autoritatea de supraveghere a radiatiilor din Franta, a notificat compania producatoare Apple asupra deciziei de retragere a telefoanelor. Pana in acest moment, Apple nu a emis niciun raspuns.

“Apple este asteptata sa raspunda in termen de doua saptamani. Daca nu reusesc sa faca acest lucru, sunt pregatit sa comand o rechemare a tuturor iPhone-urilor 12 aflate in circulatie. Regula este aceeasi pentru toata lumea, inclusiv pentru gigantii digitali.", a spus Jean-Noel Barrot potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea