Stiinta & Tehnologie

#nokia #symbian^4 #symbian^3

Primele imagini cu Symbian 4 apar pe internet

Noul sistem de operare al celor de la Nokia, Symbian 3 a fost lansat oficial de cateva luni impreuna cu terminalul Nokia N8, dar pe internet au aparut deja primele imagini cu noua versiunea a OS-ului, Symbian 4.

In urma cu ceva vreme au fost facute publice si o serie de videoclipuri demonstrative cu Symbian 4, iar noile capturi de ecran nu par foarte diferite de ce a fost prezentat initial.

Prin urmare noul sistem de operare va avea o interfata de utilizator bazata pe platforma Qt si va fi compatibil cu telefoanele cu ecran sensibil la atingere. Din imaginile aparute se poate observa ca Symbian 4 va grupa aplicatiile in mai multe categorii.

Totusi, inca nu se stie cat de "user-friendly" va fi noul sistem de operare. OS-ul a fost conceput pentru a depasi succesul pe care Android il inregistreaza. Primele telefoane mobile care vor rula Symbian 4 se vor lansa in a doua jumatate a anului 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea