Stiinta & Tehnologie

#review #android #lg gw620

LG GW620 Review

Telefonul mobil este primul terminal cu sistemul de operare Android al companiei coreene. Modelul a fost anuntat oficial in luna septembrie a anului 2009 si lansat o luna mai tarziu, in noiembrie.

LG este un slider care pe langa OS-ul Google, se poate mandri cu o tastatura QWERTY completa, camera foto performanta si o conectivitate ridicata.

Caracteristicile lui LG GW620

Printre atuurile lui .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/putin" title="putin">putin " title="putin">putin " title="putin">putin exercitiu utilizatorul se obisnuieste. Obiectivul foto este capabil sa faca si capturi video. Rezolutia maxima de capturi video este 720 x 480 la 30 fps si filmul va fi salvat in format 3GP.

Conectivitate

Asa cum am mentionat si la inceputul review-ului, telefonul se poate mandri cu gama variata de conectivitate pe care o are. (7,2 Mbps), Wi-Fi 802.11 b/g si Bluetooth versiunea 2.1 cu A2DP.

Navigarea pe internet se face usor, pentru ca LG GW620 dispune atat de browser-ul WAP 2.0 cu suport xHTML si HTML. In plus, ai posibilitatea de zoom pentru citirea textelor mult mai usor. Transferul de date se face si el foarte usor, atat prin Bluetooth cat si prin USB.

Pentru a nu instala driverele standard utilizatorul poate alege optiunea Disk Drive care il va face pe LG GW620  un dispozitiv de stocare de date, iar PC-ul il va vedea ca atare. Asa ai posibilitatea sa stochezi muzica, poze filme si ce mai ai nevoie pe telefon. Acest mod este posibil numai daca telefonul are inserat un card de memorie.

Ultimul cuvant

Functiile lui LG GW620 nu sunt iesite din comun, dar modelul reuseste sa impresioneze si sa isi pastreze un loc fruntas in clasamentul telefoanelor cu Android. Primeste puncte pentru tastatura QWERTY completa care este foarte usor de folosit, pentru conectivitatea ridicata si player-ul muzical. Din pacate este depunctat de unele detalii, ca imposibilitatea de upgrade al sistemului de operare, amplasarea tastei declansatoare a senzorului foto si de D-Pad-ul tactil care reactioneaza la orice atingere activand diferite aplicatii fara voia utilizatorului.

Galerie foto cu LG GW620

Galerie foto cu imagini captate de LG GW620

Test video realizat cu LG GW620

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea