Stiinta & Tehnologie

#incarcator iPhone #Power Pillow #perna incarcator #incarcator tableta

Perna care iti incarca iPhone-ul in timp ce dormi. Afla cum arata si cum functioneaza!

Doi canadieni au inventat o perna care poate fi folosita ca incarcator pentru smartphone-ul sau tableta celor care o utilizeaza.

Power Pillow este echipata cu doua baterii portabile si fiecare dintre acestea are cate doua porturi USB pentru incarcarea simultana a unui telefon si a unei tablete, scrie Daily Mail.

Potrivit inventatorilor sai, fiecare baterie poate sa incarce complet un iPhone de sase ori inainte sa se descarce. Pentru a ajunge din nou la capacitate maxima de energie, bateria trebuie incarcata timp de 10 ore.

Power Pillow este destinata oamenilor comozi, care prefera sa butoneze tableta si sa isi verifice e-mailurile in timp ce se afla in confortul patului sau al canapelei proprii. Ideea i-a venit canadianului Geoff Martin in timp ce statea in pat si vorbea cu fratele sau la telefon, timp in care a ramas fara baterie.

Alaturi de partenera sa, Lisa Sutt, barbatul a lansat o campanie pe site-ul Kickstarter si spera sa stranga 30.000 de dolari pentru a scoate pe piata perna. Power Pillow se vinde cu 79 de dolari in varianta cu o singura baterie, in timp ce modelul cu doua baterii si doua cabluri micro USB costa 124 de dolari.

Sursa foto: ohgizmo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea