Stiinta & Tehnologie

#smartphone #baterie iphone #incarcare iPhone # incarcator smartphone

Sfaturi despre cum sa iti incarci iPhone-ul mai repede

Unele dintre problemele cel mai des intalnite atunci cand esti posesorul unui smartphone este timpul indelungat de care ai nevoie pentru incarcarea bateriei.

Din fericire, exista cateva trucuri la care poti apela, cu ajutorul carora poti sa iti incarci iPhone-ul intr-un timp mai scurt. Iata cateva sugestii oferite de Mashable.

1. Opreste-l

Atunci cand ai nevoie ca iPhone-ul tau sa aiba bateria incarcata 100% intr-un timp scurt, trebuie sa il opresti sau sa il pui in modul "Airplane Mode". In acest fel, telefonul nu va mai avea conexiune si nici nu va mai cauta semnal Wi-Fi, incarcandu-se mult mai rapid.

2. Foloseste-te de un incarcator clasic

iPhone-ul tau se va incarca mai rapid cu ajutorul unui incarcator clasic, in locul unui port USB.

3. Pastreaza-l rece

Stiai ca abilitatea bateriei de a se incarca intr-un timp mai scurt este afectata in mod semnificativ de temperaturile extreme?

Potrivit Apple, "caldura va degrada performanta bateriei", de aceea iPhone-ul trebuie sa nu stea in masina lasata la soare sau direct in razele soarelui. Sfatul oficial al companiei este ca telefonul sa stea la 22 de grade Celsius.


Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea