Stiinta & Tehnologie

#nokia x6 #samsung galaxy spica #vodafone

Nokia X6 si Samsung Galaxy Spica, in Romania prin Vodafone

Vodafone Romania isi imbogateste portofoliul de telefoane mobile cu doua noi modele de top: samsung galaxy spica si Nokia X6 .

Clientii Vodafone Romania beneficiaza de preturi speciale pentru noul telefon, incepand de la 69 de euro, impreuna cu mai multe pachete speciale.

Nokia X6

Modelul Nokia X6 are un ecran de tip widescreen in format 16:9 optimizat pentru fotografii, clipuri video si navigare web. Display-ul masoara 3,2 inch si are rezolutie de 360 x 640 pixeli. Totodata, telefonul din familia XpressMusic ofera acces direct la serviciul Ovi Store si comunitati virtuale, precum Facebook. Clientii Vodafone Romania pot achizitiona noul Nokia X6 incepand de la 279 euro impreuna cu un abonament pe 2 ani. Printre specificatiile tehnice ale lui Nokia X6 se numara conectivitatea ridicata 3G cu HSDPA si Wi-Fi, browser web cu suport complet HTML, camera foto de 5 MP sau memoria interna de 32 GB.

Terminalul Nokia X6 a fost prezentat pentru prima data in cadrul evenimentului Nokia World, impreuna cu alte modele ca Nokia N97 mini si X3. Odata cu lansarea lui X6, compania a mai anuntat si serviciul Nokia Money, telefonul Nokia N900 si netbook-ul Nokia Booklet 3G .

Samsung Galaxy Spica

Creat pe platforma Android, noul model Samsung Galaxy class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/spica" title="spica">Spica ofera functii variate si acces la o multitudine de aplicatii si servicii. Samsung Galaxy Spica se adreseaza deopotriva utilizatorilor care isi doresc sa ramana conectati in permanenta la internet, de pe telefonul mobil, si celor care apreciaza aspectul modern precum si functiile de divertisment performante.

Compatibil cu tehnologia HSDPA, Samsung Galaxy Spica are ecran tactil de 3,2 inch si ofera acces rapid si usor la binecunoscuta suita de aplicatii Google - Google Search, Gmail, YouTube, precum si la o gama variata de jocuri si aplicatii pe telefonul mobil, prin intermediul Android Market.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea