Stiinta & Tehnologie

#nokia n8 #vasco #12mp

Nokia N8 Vasco s-ar putea lansa in iulie

Denumit si Nokia N87 si aparut pe internet pentru prima data la inceptului anului 2010, telefonul N8 ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ " title=" vasco ">Vasco ar putea fi prezentat oficial in luna iulie a lui 2010.

Cei de la Nokia au tinut o conferinta de presa cu tag-ul "everyone connect", pe data de 13 aprilie, moment perfect pentru anuntarea unui terminal, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Specificatii tehnice

Totusi, chiar daca telefonul nu a fost confirmat, in cadrul evenimentului au fost specificate anumite informatii despre noul terminal. Astfel, Vasco s-ar putea in luna iulie in Marea Birtanie prin operatorul de telefonie mobila O2 UK. Primele imagini cu Nokia N8 Vasco au fost de fapt o serie de schite care au fost publicate pe un site francez. Tot cei din spatele site-ului au postat si o parte din lista de specificatii tehnice ale viitorului telefon mobil.

Astfel, noul terminal ar putea avea ecran AMOLED sensibil la atingere cu diagonala de de 3,7 inch. Totusi, unul dintre importante detalii despre acest telefon este camera foto de 12 MP cu lentile Carl Zeiss, adica, N8 Vasco ar putea deveni primul telefon mobil al producatorului finlandez cu o camera foto de 12 MP. Mai mult, senzorul din dotare va putea face inregistrari video in format HD.

Printre specificatiile tehnice ale dispozitivului se numara si sistemul de operare Symbian si procesorul ARM Cortex 8 de 600 MHz. Este posibil ca terminalul sa fie disponibil in doua variante, una cu memoria interna de 16 GB sau alta cu 32 GB, asemenea altor modele rivale ca iPhone sau Samsung.

Alte detalii

La capitolul conectivitate Nokia N8 Vasco se prezinta foarte bine fiind capabil sa se conexteze la retele Wi-Fi. Modelul mai dispune de GPS si foarte probabil va avea preinstalat si serviciul proprietat Nokia, Ovi Maps.

Nokia N8 Vasco va avea player muzical si video, plus radio FM si transmitator FM. Din pacate compania producatoare nu a facut nicio declaratie oficiala referitoare la noul telefon mobil. Initial se credea ca modelul va fi anuntat oficial in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea