Stiinta & Tehnologie

#orange #asigurare pentru factura #smartphone expert

Se lanseaza asigurarea pentru factura si un serviciu pentru smartphone-uri

Orange lanseaza doua noi servicii in cadrul programului de asistenta post-vanzare Orange Care: Asigurarea pentru factura si serviciul smartphone Expert.

Asigurarea pentru factura se adreseaza clientilor care se confrunta cu dificultati economice si celor interesati sa acopere riscurile de neplata a facturii in situatiile de invaliditate.

Serviciul Smartphone expert

Serviciul smartphone expert este dedicat utilizatorilor de smartphone-uri. Smartphone Expert este conceput astfel incat sa le ofere acestora o experienta de utilizare a telefoanelor din noua generatie cat mai simpla si mai placuta, revolutionand totodata modul in care sunt asigurate serviciile de asistenta. Serviciul Smartphone Expert este disponibil pentru toti clientii care utilizeaza optiunea My Smartphone. Cu My Smartphone, clientii Orange primesc 500 MB pentru navigare pe internet, acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil - totul cu 9 euro/luna (TVA inclus) si au posibilitatea sa cumpere smartphone-uri la preturi speciale.
 
Asigurarea pentru factura

Cu ajutorul serviciului Asigurarea pentru factura, clientii nu au grija platii facturii la mobil Timp de sase luni, indiferent de numarul de abonamente detinute. Asigurarea este valabila pentru situatiile in care clientii Orange intra in somaj.

In acest caz, limita valorii de asigurare este de 80 de euro, iar in situatiile de invaliditate totala, in limita a 800 de euro. Asigurarea pentru factura costa 1 euro/luna (nu se percepe TVA), valoare care se va regasi pe factura lunara a clientilor. Serviciul va fi disponibil incepand din data de 16.04.2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea