Stiinta & Tehnologie

# nokia lumia 920 #aluminiu #Nockia #camera PureView

Nokia EOS: un Windows Phone cu adevarata camera PureView

Surse din cadrul Nokia au confirmat stirea asteptata de toti analistii: Nokia va lansa in acest an primul smartphone care ruleaza Windows Phone si include si adevarata camera PureView, cu rezolutie de 41 megapixeli.

In timp ce smartphone-urile Android abia ating 13 MP prin camerele foto de noua generatie, compania finlandeza a lansat inca de anul trecut Nokia 808 PureView, telefonul cu cea mai buna camera foto din lume.

Din pacate, 808 ruleaza Nokia Belle, sistem de operare bazat pe Symbian si considerat depasit. Telefonul a primit numeroase laude pentru camera cu lentila Carl Zeiss, dar si critici pentru restul componentelor si functiilor.

Nokia a promovat noul Lumia 920 cu Windows Phone ca beneficiar pentru "tehnologia PureView", dar camera telefonului nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

Noul smartphone poarta deocamdata numele de cod Nokia EOS si singurul detaliu confirmat, in afara de camera PureView, este invelisul din aluminiu, potrivit TheVerge.com.

Dotata cu o camera foto deosebita, Nokia EOS reprezinta o sansa noua pentru Nokia de a populariza sistemul de operare Windows Phone, dar si de a "fura" din utilizatorii de iPhone sau de telefoane Android.

Sursa foto: GSMArena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea