Stiinta & Tehnologie

#pret #automobil #aston martin #amortizoare

Aston Martin a publicat primele informatii legate de modelul Rapide S

Aston Martin a dezvaluit recent primele imagini si informatii legate de modelul Rapide S, pe care-l va lansa oficial in data de 5 martie, la Salonul Auto de la Geneva. Aston Martin Rapide S este o versiune perfomanta a cunoscutului Aston Martin Rapide. La nivel de motorizari, masina se remarca prin propulsorul V12 de sase litri, capabil sa ofere 550 de cai putere, cu 73 mai multi decat versiunea Rapide.

Noul automobil propus de Aston Martin poate accelera de la 0 la 100 km/h in 4,9 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 304 km/h.

La exterior, Aston Martin Rapide S adopta un aspect frontal agresiv, scos in evidenta prin forma grilei, imprumutata de la modelul One-77. De asemenea, Rapide S este dotat cu Adaptive Damping System (ADS), un sistem special de suspensii amortizoare reglabile in inaltime.

Aston Martin nu a oferit deocamdata detalii despre pretul de vanzare al noului model. Potrivit estimarilor celor de la Car Magazine acesta va fi de circa 180.000 de euro.

Sursa foto: motortrend.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea