Stiinta & Tehnologie

#motorola #quench #backflip #dext

Motorola Quench, Backflip si Dext ajung la canadieni

Telefoanele mobile Motorola Quench , Backflip si Dext se vor lansa foarte curand in magazinele din Canada.

Cele trei modele sunt smartphone-uri care ruleaza toate sistemul de operare Android.

Motorola Quench

Motorola QUENCH vine dotat cu un procesor Qualcomm de 528 MHz. Telefonului nu ii lipseste suport pentru card microSDHC , iar utilizatorii vor putea mari spatiul de stocare pana la 32 GB. Ecranul terminalului masoara 3.1 inch si are rezolutie HVGA de 320 x 480 pixeli. Modelul dispune si de anumite functii ca accelerometru, magnetometru, senzor de proximitate si lumina. Motorola QUENCH este dotat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus si functii white balance, geo-tagging si capacitatea de a face inregistrari video. La capitolul conectivitate telefonul are 3G cu HSDPA si Wi-Fi si vine cu serviciul proprietar MotoBlur care da acces direct la Facebook, Yahoo!, Hi5 sau Google.

Modelul original s-a lansat in Statele Unite ale Americii prin operatorul de telefonie mobila T-Mobile si este foarte posibil ca noua versiunea sa fie distribuita prin aceelasi operator. Din pacate nu se stie cand Motorola QUENCH va putea fi cumparat si in Europa. Telefonul mobil cu Android s-ar putea lansa si pe piata autohtona pana la sfarsitul lui 2010.

motorola backflip

Slider-ul Motorola BackFlip masoara 108 x 53 x 15,3 mm, cantareste in jur de 130 de grame si vine echipat cu un ecran de 3.1 inch care poate afisa pana la 256.000 de culori si are o rezolutie generoasa de 320 x 480 pixeli.

Printre caracteristicile mai speciale ale acestui telefon se numara sistemul de operare Android, tastatura QWERTY fizica completa care se poate roti, touchpanel-ul BACKTRACK si interfata de utilizator cu widgeturi, MOTOBLUR. Un alt as pe care modelul il scoate din maneca este conectivitatea. Astfel Motorola BackFlip vine dotat cu GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g si standardele Bluetooth 2.1 cu tehnologia A2DP si microUSB de versiune 2.0.

Printre specificatiile tehnice ale lui Motorola BackFlip se numara si camera foto de 5 MP cu autofocus, flash LED si functii de geo-tagging.  Telefonului nu ii lipsesc nici player-ul muzical si cel video, aplicatii de Facebook, MySpace, Twitter, Google Maps, Photobucket si Picasa.

Motorola Dext

Ecranul telefonului va avea o rezolutie HVGA de 320 x 480 pixeli, suport pentru card microSDHC, iar utilizatorii vor putea mari spatiul de stocare pana la 32 GB. Terminalul dispune si de anumite functii ca accelerometru, magnetometru, senzor de proximitate si lumina. Motorola Dext este dotat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus si functii white balance, geo-tagging si capacitatea de a face inregistrari video.

La capitolul conectivitate, pe langa standardele Bluetooth si USB, Motorola Dext dispune si de receptor GPS, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Telefonul Dext mobile are tastatura fizica QWERTY completa si va veni cu serviciul proprietar MotoBlur care da acces direct la Facebook, Yahoo!, Hi5 sau Google.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea