Stiinta & Tehnologie

#ovi store #skype #nokia

Skype pentru Nokia, disponibil in Ovi Store

Skype si nokia " title="nokia">Nokia au anuntat lansarea Skype pentru Symbian , o aplicatie Skype pentru smartphone -uri Nokia bazate pe sistemul de operare Symbian.

Skype pentru Symbian va permite utilizatorilor de smartphone-uri Nokia sa utilizeze Skype cand se afla in miscare, prin Wi-Fi sau printr-o o conexiune mobila de date.

Smartphone Nokia

Skype pentru Symbian va rula pe orice smartphone Nokia bazat pe cea mai noua versiune a platformei Symbian. Skype va introduce in curand aceasta aplicatie pe dispozitive mobile bazate pe Symbian fabricate de alti producatori, inclusiv Sony Ericsson. Aplicatia este disponibila gratuit spre descarcare la Ovi Store , magazinul Nokia pentru continut mobil . "Symbian va determina o crestere a numarului utilizatorilor de smartphone-uri si o adoptare extinsa a solutiilor si serviciilor noastre puternice, precum Skype. Ovi Store inregistreaza aproximativ 1,5 milioane de descarcari pe zi si credem ca aplicatia Skype pentru smartphone-uri Nokia va fi adoptata de un numar ridicat de utilizatori de dispozitive bazate pe Symbian", a afirmat Jo Harlow, Senior Vice President, Smartphones, Nokia.

Compatibilitate

Aplicatia initiala Skype pentru Symbian este compatibila cu un numar destul de mare de dispozitive Nokia cu ecran tactil printre care se numara  Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia 5800 XpressMusic sau Nokia E72 , dar si multe alte modele.

"Datorita acoperirii globale a Symbian, Skype devine cu pasi repezi o platforma ubicua de comunicare in timp real pentru sute de milioane de utilizatori de telefoane mobile bazate pe Symbian", a afirmat Larry Berkin, Director, Global Alliances ?i GM USA, Symbian Foundation.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea