Stiinta & Tehnologie

#lg renoir #8 megapixeli #roz #telefon mobil #lg kc910i

LG KC910i Renoir in versiune roz

Compania coreeana LG a anuntat lansarea unei noi versiuni a terminalului Renoir.

Modelul KC910i Renoir va fi disponibil in culorea roz si este destinat segmentului feminin.

Aproape neschimbat

Modelul original LG Renoir a fost anuntat oficial in luna septembrie a anului 2008. Chiar daca si-a schimbat culoarea, specificatiile tehnice au ramas aproape neatinse.

Totusi, KC910i Renoir este o versiune usor diferita de originalul Renoir, acest model avand functii de push e-mail prin intermediul conectivitatii Wi-Fi.
"Telefonul LG Renoir ofera consumatorilor o noua experienta, consolidand in acelasi timp pozitia de lider a LG in tehnologii de varf"
, a declarat Han Khyu, presedinte al LG Electronics Romania.

Detalii tehnice

Principala caracteristica a lui Renoir este camera foto de 8 MP, cu autofocus, flash LED si o serie de tehnologii speciale. Lentilele obiectivului foto sunt Schneider-Kreuznach, iar telefonul poate face capturi video la 30 fps sau 120 fps in rezolutie QVGA.

Terminalul dispune de conectivitatea 3G cu HSDPA, Bluetooth si USB, Wi-Fi si receptor GPS cu functii geo-tagging . Renoir are doar 14 mm grosime si ecran cu suparafata complet tactila.

Telefonului nu ii lipseste nici slotul microSD, suportul TV-out si cel pentru formate video Xvid si DivX video, plus mai nou sistelul Dolby sound pentru muzica. LG Renoir este disponibil in Romania la pretul recomandat de 1.599 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea