Stiinta & Tehnologie

#motorola #moto v10 #clamshell #edge #ev do #coreea #korea

Motorola MOTO V10, doar in Coreea

Compania americana Motorola pregateste lansarea unui nou telefon mobil.

Din pacate, terminalul MOTO V10 va fi disponibil numai pe piata coreeana.

Specificatii tehnice

Noul terminal pare sa fie urmasul modelului RAZR2 V9, dar numele telefonului nu mentioneaza familia RAZR. Totusi, din punct de vedere al specificatiilor tehnice, MOTO V10 pare sa faca parte din aceeasi gama.

Motorola V10 este un clamshell cu o forma ceva mai aparte si carcasa metalica. Terminalul este posibil sa masoare 103 x 53 x 13,3 mm, sa cantareasca in jur de 120 de grame, dar aceste detalii nu au fost confirmate.

Asemenea lui RAZRV9, V10 are doua ecrane, cel extern de 2 inch cu rezolutie de 240 x 320 px si cel intern care masoara 2,2 inch si are aceeasi rezoltuie QVGA de 240 x 320 px, plus suport pentru 256.000 de culori.
Alte detalii


Terminalul este un model care face parte din clasa de telefoane mid -range cu un maxim de conectivitate 2G (EDGE), dar care dispune si de EV-DO Rev .0 (Evolution-Data Optimized sau Evolution-Data Only).

Modelul are camera foto de 2 MP, fara flash sau autofocus, player muzical, Bleutooth si slot pentru card microSD. Motorola MOTO V10 va fi disponbil din luna mai 2009 pe piata coreena. Nu se stie daca terminalul se va lansa si in alte tari. Pretul nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea