Stiinta & Tehnologie

Levi Strauss isi lanseaza telefon

Pentru intreaga lume numele levi strauss inseamna binecunoscuta marca de blue jeans, nu o companie dezvoltatoare de telefoane mobile.

Dar aceasta problema a mai fost discutata, cum fiecare noua sau veche companie doreste un material de promovare in plus si alege sa o faca prin intermediul industriei de telefonie mobila.

Levi Strauss ataca

Anul trecut in vara, mai precis in luna august, Levi Strauss avea prima incercare de lansare a unui telefon pe piata de terminale mobile. Din pacate succesul acelui model nu a fost incoronat de succes.

Modelul de atunci aducea aminte de un pachet de tigari decat de un telefon mobil, avea o memorie interna de 40 MB cu suport de card microSD, camera foto incorporata si ecran color cu 65.000 de culori. Pentru a-si pastra alura "rebela", telefonul avea inserate sonerii de apel rock.

Levi Strauss revine

Acum Levi Strauss revin in actualitate cu modelul "upgradat" pentru zilele noastre. Noul Levi Strauss este o editie limitata in culori de rosu si negru, cu o carcasa personalizata cu emblema Levi Strauss.

Terminalul are MP3-player incorporat, conectivitate Bluetooth, camera de 2 megapixeli cu flash, iar cutia in care vine contine si un lant de metal pe care cumparatorul isi poate grava numele pentru o personalizare mai amanuntita.

Telefonul nu va fi unul ieftin si va costa 549 Euro. Dar pentru ca aceasta editie este limitata, compania lansand doar 100 de dispozitive, este mai mult ca sigur ca nu vor exista prea multe oprelisti in vanzarea lor.

Daca ai devenit interesat de acest model, poti sa il procuri chiar foarte usor prin intermediul unui retailer francez, Colette.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea