Stiinta & Tehnologie

Telefonul "Ice Cream" de la LG

Incep cu o intrebare: care sunt lucrurile care pot inspira crearea unui telefon? Daca stam sa ne gandim, raspunsuri se gasesc destule pentru aceasta dilema.

In prezent avem telefoane ecologice inspirate de natura si cine stie ce alte modele cu povesti ciudate in spate, dar LG se pare ca se intrece pe el insusi si face inca o lansare de telefon, de data aceasta inspirata de "inghetata noastra cea de toate zilele".

Meet the Ice Cream Phone

In termeni tehnici telefonul se numeste LG-LH5000, dar este "poreclit" telefonul Ice Cream din cauza culorilor pe care carcasele terminalelor o au si a iluminatiei instalate pe ele.

Atunci cand utilizatorul va primi un apel, partea frontala se va lumina in diferite culori, odata cu aceastea aparand emoticoane hazlii ce vor incarca suprafata lui cu o lumina portocalie .

LG-LH5000 este un telefon clamshell si vine in trei culori inspirate de numele a trei feluri de inghetata: Vanilla sau Pure white, Strawberry sau Sweet pink si Pistachio sau Sweet blue.

Subtirel, ca e la moda

Telefonul are 100,9 x 50,9 x 13,6 mm si o grosime de 13,6 mm, are un ecran LCD color de 2,2 inchi cu rezolutie QVGA si camera foto incorporata de 2 megapixeli.

Dupa spusele celor de la LG, terminalul va rezista 150 de minute de convorbiri si 140 ore in mod standby, suporta e-mail, teleconferinte si are dictionar electronic.

Dar ca de obicei am si o veste rea. LG-LH5000 Ice Cream s-a lansat doar in Coreea si costa intre 400.000 si 500.000 de woni coreeni. Sa speram ca va aparea si la noi, doar ca pentru Coreea LG scoate telefoane pe banda, iar in restul lumii nu se lanseaza nici jumatate din ele.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea