Stiinta & Tehnologie

#politie londra #lamborghini confiscat #arab tanar #new scotland yard

Lamborghini Aventador fara asigurare, confiscat de politie (video)

Zilele acestui Lamborghini Aventador personalizat par a fi numarate, riscand sa fie distrus de politia londoneza. Nasser Al-Thani, un tanar in varsta de 24 de ani din Qatar, a fost tras pe dreapta de politia din Londra pe Strada Wilton Place din Knightsbridge.

Politistii au descoperit cu stupoare faptul ca bolidul era condus fara sa aibe asigurare valabila. In momentul de fata, supermasina violet/portocalie care sclipeste in intuneric sta in fata sediului New Scotland Yard pana atunci cand politia va decide ce va face cu "taurul italian" in valoare de 380.000 de dolari.

Soferul arab a fost tras pe dreapta pentru lipsa placutelor de inmatriculare. Totusi, ideea de a distruge aceasta masina superba ar fi printre cele mai neavantajoase.

Reamintim ca legile Politiei din Londra sunt foarte stricte. Dovada sta chiar in aceasta intamplare cu tanarul plin de bani caruia i-a fost confiscata masina fara a avea drept de recurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea