Stiinta & Tehnologie

#piata auto #mazda3 sedan #imagini mazda3 sedan

Primele imagini oficiale cu noua Mazda3 Sedan

Primele imagini oficiale cu noua generatie Mazda3 Sedan 2014 care va fi disponibila la vanzare pana la finele anului. Noua Mazda3 Sedan pare o versiune mai compacta a modelului Mazda6, cu o linie a plafonului alungita si o parte spate reinnoita mult mai atractiva decat la Mazda3 in cinci usi.

Dupa cum v-ati fi asteptat, spatiul disponibil pentru locurile din spate si pentru portbagaj va fi mult mai mare. Inca nu au fost dezvaluite detalii despre motorizarile oficiale, dar stim ca unele vor fi preluate de la versiunea hatchback: 2.0 litri cu 155 CP si 2.5 litri cu 184 CP.



Pietele europene vor primi si motorizarea de 1.5 litri cu 99 CP si o varianta cu 118 CP a motorului de 2.0 litri. Pe partea diesel, Mazda3 va putea fi dotata cu motor de 2.2 litri cu 147 CP. In functie de motorul ales, transmisia poate fi una manuala in sase trepte sau automata.



Mazda3 Sedan 2014 va fi lansata pe piata auto undeva la sfarsitul anului 2013, iar pretul va fi ceva mai ridicat decat cel al versiunii hatchback.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea