Stiinta & Tehnologie

Gamevil lanseaza Golf Superstars pentru telefoane mobile

Golful constituie o resursa nesfarsita de "inspiratie" pentru producatorii de jocuri de toate felurile. Acest fapt il arata si noul joc de acest gen pentru telefoane mobile.

Golf Superstars 2008 este un nou joc anuntat de compania Gamevil din Statele Unite. Acesta promite sa aduca o noua provocare pentru fanii acestui gen si sa aiba teme unice si reguli reale ale jocului in cauza.

Nascut invingator

Golf Superstars 2008 a fost conceput pentru a cuceri audienta si modul de joc de care dispune il fac foarte " user -friendly". In primul rand fiecare jucator va putea sa isi aleaga un personaj dintr-o lista, ca apoi sa poata sa isi personalizeze "jucatorul" in functie de obiectele pe care le castiga de-a lungul jocului.

Dar partea de provocare vine in timpului jocului. Ca orice partida de gold obstacolele nu vor lipsi, baltile de apa, copacii, cactusi sunt doar cateva dintre lucrurile care vor pune in incurcatura utilizatorul.

Pentru toate varstele

Chiar daca acest joc pare facut pentru "profesionisti", nu este asa, oricine putandu-se bucura de grafica colorata si stilul de joc care este foarte usor de invatat.

"Golf Superstars 2008 mentine un echilibru intre provocare si stilul de joc "casual" si vine cu turnee care vor testa abilitatiile jucatorilor, dar este foarte usor de manuit. Jocul da dependenta si utilizatorii vor descoperi ca este foarte original si vor continua sa joace pentru ca nu se vor afla sub presiunea ca trebuie sa cunoasca golful pentru a putea juca", declara Stephanie Huang, Marketing Manager la Gamevil USA.

Lansarea va avea loc luna aceasta si mai mult ca sigur jocul va fi dinsponibil de pe site-ul Gamevil, contracost.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea